Mini shoplog: Zara en H&M

Wat is er leuker dan op een woensdag namiddag met je beste vriendin gaan shoppen? Ja, gaan shoppen met je beste vriendin op woensdag namiddag. Zo gezegd zo gedaan en zo gingen wij op een speed shopping trip van minder dan anderhalf uur. Ik heb binnen de tijd toch nog een aantal leuke items kunnen scoren die ik vandaag graag met jullie deel! Ik vond een leuke ketting, een blouse die gewoon ‘lente’ schreeuwt en een chill trui. Let’s begin!
Als eerste de aankoopjes van de H&M. Daar kocht ik de trui en de ketting. Als eerste de statement ketting met studs. Hoewel ik niet zo van de ‘gewaagde’ accessoires ben, vond ik deze echt helemaal super en hielt hem dan ook meteen stevig vast. Het zijn 2 kettingen die je apart of over elkaar draagt. Samen vind ik ze erg mooi en ik denk dan ook dat ik hem zo het meeste zal dragen. De ketting zoals jullie hem in het midden zien vind ik ook echt helemaal super om apart te dragen maar de meest rechtse dan weer helemaal niet. Jullie zullen deze zeker voorbij zien komen in een Outfit of the Day want ik heb al helemaal bedacht hoe ik deze het beste kan combineren! Hij heeft me € 7,95 gekost.

Als volgende vond ik bij de H&M een super comfortabele hoody. Zeker een item dat ik niet kan missen als professioneel chiller. Hij is ‘jeans achtig’ blauw met een groot opschrift op de voorkant. De trui kostte me € 24,95

Als laatste scoorde ik bij de Zara, die ik tevens duurder en duurder vind worden een blauwe blouse. Echt iets voor de aankomende lente (kuch kuch). Hij is echt super smurfen blauw but I love it. Dit is echt iets wat ik heel vaak draag en ook deze zullen jullie zeker terug zien in een Outfit of the Day filmpje. Hij heeft me € 22,95 gekost.

Zo dit waren al mijn aankoopjes. Fijne donderdag allemaal!

Groetjes,
Pauline

Delen: