Mini Herfst Shoplog: Zara

PicMonkey Collage

Sinds dit jaar zit op school in Antwerpen. Nieuwe stad, nieuwe start en ik vind het super! Maar, er is één klein probleempje… Elke ochtend om in de les te kunnen komen moet ik door de grote winkelstraat, niet zo erg voor mij, maar mijn portemonnee begint nu al tegen te sputteren. Gisteren liep ik dan ook “per ongeluk” na de les de Zara even binnen, gewoon om eens te kijken. Tja, we weten allemaal hoe dat dan afloopt! 

Natuurlijk had ik voor ik het wist mijn armen al vol met dingen die ik graag wilde gaan passen. Je weet wel hoe dat gaat, als je niets specifieks zoekt dan vind je ineens een heleboel mooie dingen en anders om natuurlijk, haha! Ik kocht drie items waaronder een winterjas die ik broodnodig had dit jaar. Met mijn vorige heb ik zo’n drie jaar rond gelopen omdat ik maar geen andere, leuke vervanger kon vinden, tot nu dus!

IMG_7996

Het is een heel donker blauwe jas met gouden details. Andere jaren vond ik soort jassen maar niks, tot nu dan… Opeens trok het me en besloot ik er gewoon ééntje te passen en het was meteen raak! De jas zit super comfy en is lekker warm, iets wat ik toch denk nodig te hebben komende winter.

IMG_8000

IMG_8001

In de kraag is hij afgewerkt met nep bond en een hoge ‘kraag’ waar nog een kap in verstopt zit.

IMG_8006

IMG_8008

 De jas heeft twee zakjes, dit zeg ik omdat het ook echte zakjes zijn, ze zijn niet toegenaaid. Ook op de achterkant van de jas zitten twee ritjes, je kan ze opendoen, maar ik denk dat ze meer voor de versiering zijn. Ook de op de mouwen zijn er dezelfde ritjes aangebracht, zelf vind ik het leuk dat er wat details opzitten. Ze vallen op, maar toch ook weer niet omdat ritsen op een jas vrij normaal zijn natuurlijk… Hij kost €79,99!

IMG_8001

IMG_8005

Als tweede kocht ik 2 blousjes. Laat ik beginnen met de simpelste. Een lichtroze blouse die achteraan iets langer is als vooraan. Ook hier weer gouden details en driekwarts mouwen. Op de pop ziet hij er een beetje vormloos uit, maar er komen zeker nog outfits voorbij!

IMG_8027

Zoals jullie kunnen zien is de top vrij doorzichtig, onder dit soort tops draag ik altijd een topje. Toevallig had ik er nog één liggen in net dezelfde kleur! Deze heb ik dan ook even op de pop gedaan omdat het er anders heel vreemd uitzag. De top heeft een V-nekje met gouden knopjes en een zakje op de borst.

IMG_8028

IMG_8031

Als tweede kocht ik een mooie top die perfect past bij de herfst. Hij is van een donker groene stof gemaakt en heeft leuke kraaltjes op de hals zitten. Deze kost €29,95 en zijn te vinden in een aantal verschillende kleurtjes!

IMG_8020

IMG_8021

De sluiting is weer zo’n lastig mini knopje dat zelf bijna onmogelijk toe te krijgen is met een kleine opening op de rug.

IMG_8025

 

Deze top koste me €25,95. Het valt me trouwens op dat de Zara duurder word of ben ik de enige die dat vind? Zo, dat was het weer voor vandaag!

Groetjes, Pauline

Delen: