Mijn top 5 winter accessoires van dit seizoen!

PicMonkey Collage

Met de winter die zo goed als om de hoek staat te kijken wordt het, voor mij althans, nodig tijd dat ik weer eens op jacht ga naar dat perfecte paar handschoenen met bijpassende muts en sjaal! En er hangen natuurlijk wat eisen aan vast: de stof moet goed zijn, de kleur moet bij mijn jas passen en het is de bedoeling dat het hele boeltje me ook nog eens lekker warm houdt deze winter. We hebben een missie dus! Ook zijn er nog een heleboel andere leuke accessoires die ons deze winter warm moeten houden. Ik koos er een aantal voor jullie uit!

Om het alles een beetje ‘algemeen’ te houden koos ik vijf items in verschillende prijs categorieën. De volgorde staat niet voor welke ik het leukste vind, maar geldt hier meer als een opsomming. Hier gaan we dan!

Nummer 1: ASOS Cat Knit Beanie

image1xl

Kijk eens hoe schattig deze is! We zagen deze trend vorig jaar al opkomen en dit jaar zijn de dierenmutsjes dan ook helemaal terug! Op ASOS.com vond ik dit schattig kattenmutsje voor €16,70. Hij is gemaakt van wol dus dat houdt je hoofd en oren  lekker warm deze winter! Ik kies, wanneer ik op zoek ga naar een muts, altijd voor dit soort modelletjes. Het soort muts dat strak om je hoofd zit en niet met nog een losser stuk aan de achterkant, dit soort vind ik het mooiste. Het leuke aan deze muts is dat de hoofdkleur zwart is, hij is sober, maar nog steeds een aandachttrekker. Doordat de kleur zwart is zullen andere accessoires zoals een sjaal en handschoenen er makkelijk bij te vinden zijn!

 

 

Nummer 2: H&M Wijnrode muts en handschoenen.

PicMonkey Collage

Op de site van H&M kwam ik dit super schattig paar tegen, een wijnrode muts met winterse tekeningen en een fluffy pompon erop! Alweer het ‘strakke’ modelletje wat ik zelf zou kiezen en een warme kleur die bij veel jassen zal passen. Helaas is er geen matchende sjaal beschikbaar, maar misschien zou dat wat teveel van het goede zijn geworden… Een wijnrode of witte sjaal zou hier prima bij staan zonder dat het patroontje teveel wordt. Wel zijn er bijhorende wanten, wat tevens mijn favorieten zijn, ik krijg altijd veel koudere handen wanneer ik gewone handschoenen aandoe! Het handige aan deze wanten is, is dat je de bovenkant er even af kan halen zonder heel je want er voor uit moet doen! Zo kan je gemakkelijk even terug sms’en of iets anders doen, ik zeg maar wat… De muts en wanten kosten beiden €7,95 per stuk.

 

Nummer 3: Van Haren Pantoffel Boots

t_p_detailHet lekker warm hebben en er tegelijk nog goed uitzien toen we natuurlijk niet alleen buiten de deur, maar ook pontificaal op de band met onze lounge kleren aan, een chocomelk erbij en een lekker girly film! Aangezien ik altijd koude voeten heb is het voor mij noodzakelijk om lekkere dikke sokken of leuke pantoffels aan te hebben en toen vond ik deze! Hoe schattig zijn deze pantoffels niet met lieve elandjes erop. Deze ga ik zeker aanschaffen komende winter. Je kan ze in de winkel halen of online bestellen voor €9,95.

 

 

Nummer 4: America Today Maggy Hat & Scarf

PicMonkey Collage

Bij de America Today vond ik een leuk paar dat voor mij persoonlijk, wat betreft kleur, wel eens een winnaar kan gaan worden dit jaar, ik vind het namelijk erg leuk passen bij mijn nieuwe jas, wat denken jullie? Ze zijn heel licht roze van kleur en de muts heeft een leuke pompon! Het model van de muts is bijna zoals ik hem perfect vind, alleen jammer dat hij een beetje ‘hangt’ aan de bovenkant. Verder vind ik ze heel schattig! De muts kost €14,95 en de sjaal €22,95 wat ik trouwens aan de prijzige kant vind voor een muts en een sjaal.

 

Nummer 5: Boohooshop Rosie Reindeer Onesie

azz43822_multi_xl

 En tot slot de hyperpopulaire onesie! Deze kon natuurlijk niet ontbreken in mijn lijstje! Ik vond deze webshop al zoekend naar een toffe onesie en wat blijkt, ze hebben er een heleboel! Ik vind deze super leuke met alle rendieren erop, helemaal winters! Hij kost €29,50 en is enkel te bestellen via Boohoo.com

 

Zo, dat was mijn lijstje! Welke is jullie favoriet?

 

Groetjes, Pauline

Delen: