Mijn Top 5 bikini’s: zomer 2014

 photo 66_zps48902fbc.jpgAls jullie mij al even volgen, dan herinneren jullie misschien het soortgelijks artikel wat ik vorig jaar maakte met mijn top bikini’s voor dat seizoen. Dit jaar doe ik hetzelfde, maar dan met bikini’s van dit jaar! In mijn lijstje ga ik rekening houden met de verschillende lichaamstypen en wat voor soort bikini hier het beste bij past en natuurlijk haal ik uit die hopen keuze mijn favorieten eruit!

Laten we beginnen met de meiden die net zoals mij wat voller zijn. Versta me niet verkeerd, ik noem mezelf (en anderen) zeker niet dik, maar ik heb een buikje. Uit eigen ervaringen heb ik geleerd dat het het beste is om hier andere lichaamsdelen uit te spelen, wat in mijn eigen geval mijn borsten zijn. Een bikini met een push-up topje zijn dan ook altijd mijn way-to-go! Ook kan ik niet zonder bikini topje waar geen beugel in zit, alles beweegt me dan net iets te veel. Ook zorg ik er dan voor dat ik geen topje kies wat recht doorloopt, een mooie decolleté is wat ik zoek!

Bikini 1: buikje

 photo Bikini1_zps24c53e7a.jpg

Dit is helemaal wat ik bedoel en dit is dus zeker een bikini-topje wat ik zou kiezen. Het topje is diep uitgesneden en is een beetje opgevuld zodat je borsten net dat beetje extra krijgen! Ook de kleur vind ik helemaal top, vooral als je een beetje bruin bent zijn dit soort kleurtjes heel sexy. Doordat het topje ook een beetje versierd is met een strikje en wat leuke koortjes, zal de aandacht nog meer hiernaartoe gaan en niet naar je buikje. Het broekje bij deze bikini zou ik simpel houden doordat het topje al wat versiering heeft. Deze bikini-top komt van de Hünkemoller die steeds meer en veel leukere spullen beginnen te krijgen en kost €34,95.

Bikini 2: kleinere borsten

Bikini 2 photo bikini4_zps19c7dca3.jpg

 

Natuurlijk zijn er ook meiden die iets minder grote borsten hebben en hier een beetje onzeker over zijn. Helemaal niet nodig natuurlijk, je bent fantastisch zoals je bent! Maar als je je er echt niet goed bij voel om in een bikini rond te huppelen, kan je er altijd eentje kiezen waardoor je onzekerheden niet meer zo opvallen.

De oplossing? Franjes! Wat je net niet moest doen bij de vorige bikini moet hier dus wel. Zorg ervoor dat een bikini kiest die doorloopt zoals het exemplaar hierboven. Ook de franjes zullen hun werk doen waardoor je je helemaal geen zorgen moet maken om je lichaam en je je alleen nog maar moet focussen op ontspannen op het strand en aan het zwembad! Deze bikini is van het merk Morgan en kost je € 79,95

Bikini 3: smalle schouders

 photo Unknown1_zpsbb7c8d88.jpg

Wanneer je iets smallere schouders hebt, dan zal een bikini zonder bandjes je ongetwijfeld super goed staan! Ik vond deze bikini van de H&M zo gaaf! Een gigantisch opvallende fluo kleur en leuk afgewerkt met een ritsje in het midden. Pas wel op, volgens mij kan dit ritsje ook daadwerkelijk open, deze bikini is dus niet voor als je op stap gaan met grappenmakers! Je kan de bikini hier vinden en voor het topje betaal je €14,95. Sowieso kan je bij de H&M altijd heel voordelige en leuke bikini’s scoren!

 

Bikini 4: bredere schouders

 photo bikini5_zpsc71869be.jpg

De volgende bikini-top heb ik gekozen voor de vrouwen die, zoals ik (again) iets bredere schouders hebben. Bij kleren kiezen heb ik dit altijd lastig gevonden, vaak nog lastiger dan mijn buikje. Gelukkig, heb ik er bij bikini’s wat op gevonden, namelijk de manier hoe de bandjes lopen. Voor mezelf weet ik al dat een bikini-top zonder bandjes niet mijn ding is, ze maken me veel breder dan ik ben en dat vind ik niet fijn! Wanneer ik zelf een bikini kies let ik hier altijd op! De bandjes moeten namelijk van de zijkant van de bikini naar achter mijn nek lopen, dat is gewoon het mooiste en laat mijn schouders net iets smaller lijken. Ook vind ik het fijn omdat het net weer wat anders is dan een bh. Persoonlijk draag ik geen bikini’s zonder beugel of beetje vulling, en dat is iets wat je bij een bh vaak ziet, dus wanneer ik een bikini aantrek wil ik dat er toch net even anders uitziet dan wanneer ik een bh draag. Deze bikini is van het merk KIWI Saint Tropez en kost €54,95

Bikini 5: “onzeker”

bikini 6 photo Unknown3_zps75035dd9.jpg

Als je gewoon onzeker bent en je echt niet in een bikini durft te lopen zijn er natuurlijk ook altijd badpakken, hoewel ik ze niet echt badpakken durf te noemen aangezien je toch nog een beetje je lichaam laat zien. Zelf ik ze nog nooit geprobeerd, maar ik vind er alleszins altijd super tof uitzien en eigenlijk ook heel erg sexy. Je laat maar een stukje van je lichaam zien en creëert rond de rest een beetje een mysterie. Hoewel ik bij madmode het liefst grijp naar felle kleurtjes, kan zwart een aangename kleur zijn als je je heel erg onzeker voelt over je lichaam, dat is toch mijn ervaring uit het verleden! Ik vond dit leuke badpak/bikini op de website van boohoo.com en dit zal je €30 kosten, niet slecht, toch?

Wat ik zeker even wil zeggen is dat dit artikel zeker niet bedoeld is om vrouwen in hokjes te duwen. Dit zijn mijn tips die ik heb geleerd uit eigen ervaring bij het zoeken naar mijn perfect bikini waar ik me zelfzeker in voel en dat is uiteindelijk waar het allemaal om gaat, je goed in je vel voelen! Dus meiden, laat je zeker niet leiden door wat je denkt dat anderen van je lichaam zullen denken, voel je goed in vel en geniet van de heerlijke momenten waarop je je bikini aankan!

Welke was jullie favoriet?

Groetjes, Pauline

Artikel in samenwerking.

Delen: