Mijn favoriete Youtubers van het moment

Mijn favoriete YouTubers photo PicMonkeyCollage_zps7d8dc569.jpg

Zelf ben ik nu alweer twee jaar actief bezig op YouTube en de vraag of ik zelf ook naar andere YouTubers kijk is er dan ook ééntje die regelmatig gesteld wordt! Ik heb best een lange lijst met kanalen waarop ik geabonneerd ben, maar volg nooit iedereen echt tegelijk, dat gaat heel erg in fases. Dan vind ik die personen weer erg leuk en kijk ik hun nieuwe video’s maar dit kan snel veranderen! Dit wil zeker niet zeggen dat ik het ene leuker vind dan het andere, maar afwisseling is gewoon erg leuk. De lijst van vandaag verdeel ik dan ook in twee delen, namelijk: de beauty/algemene kanalen en de pure vlog kanalen, want laten we eerlijk zijn, het is toch zalig om elke dag weer een kijkje te kunnen nemen in iemand anders zijn huishouden!

Beauty / Algemene kanalen

FleurdeforceFleur is iemand die ik al heel erg lang volg en eigenlijk is zij één van de enige die ik non-stop leuk vind! Ze is altijd natuurlijk achter de camera en heeft een super kwaliteit, iets wat ik erg kan waarderen en naar opkijken in een YouTuber. Stiekem benijd ik haar een beetje om haar kledingsmaak, negen van de tien keer trekt ze wat aan dat ik zo zou overnemen!

Ingrid Nilsen/ MissglamorazziNog zo’n toffe en natuurlijke meid, vind ik Ingrid. Een Amerikaanse twintiger die telkens opnieuw een knaller van een video neerzet! Haar ideeën zijn telkens super origineel en perfect op video gezet! Ingrid volg ik al sinds ze nog thuis woonde bij haar moeder. Het is super leuk om iemand zo te zien evolueren en groeien tot hoe ze nu zijn en doen!

MakeupbytiffanyDDe volgende “beautyguru” is er ééntje die ik nog maar een half jaartje volg. Ik was haar al wel eerder tegen gekomen, maar om de één of andere manier nooit blijven hangen.

Tiffany is een super natuurlijke vrouw met heel erg leuke onderwerpen, haar kanaal focust zich vooral op beauty, fashion en interieur, drie dingen waar ze een kei in is! Vooral om haar interieur video’s en blogposts ben ik haar gaan volgen, maar ook haar kledingstijl kan ik smaken! Haar video’s zijn super relaxed en vaak bijna onbewerkt. Ze knipt hier en daar de foute stukjes weg, maar over het algemeen is het erg simpel gehouden zonder al te veel effecten. Haar kwaliteit moet hier zeker niet onder leiden! De laatste negen maanden is er nog een leuk onderwerp bijgekomen, namelijk haar zwangerschap! Hoewel dit nog een erg ver weg van mijn bed show is, heb ik van elke video genoten! Ja, Tiffany was zeker een goede aanwinst in mijn lijstje!

Lauren Curtis
Nog een talent in dit lijstje, wat hebben die meiden skills! Lauren komt uit Australië en heeft gewoon de meest lieve persoonlijkheid! Haar video’s zijn super natuurlijk, ze is gewoon helemaal zichzelf en je merkt dat ze zich ook perfect op haar gemak voelt voor de camera. Om nog niet te spreken over haar make-up talenten, wow! Ze kan zichzelf helemaal omtoveren en vaak improviseert ze een look voor de camera, echt fijn om naar te kijken! Tegenwoordig begint ze ook iets meer persoonlijkere video’s te maken en vlogt ze ook zo af en toe! Zeker een aanrader!

Miranda SingsOnder de categorie ‘algemeen’ deel ik Miranda Sings in. Absoluut geen beautyguru, maar meer comedy kanaal. Ze is helemaal fout aangekleed, fout opgemaakt en zingt de populaire liedjes van het moment na, maar dit alles op een hilarische manier. Wat mij heeft doen abonneren op haar kanaal is het meisje achter Miranda! Colleen is een super knappe vrouw met een mega gevoel voor humor. Ze heeft ook nog een persoonlijk kanaal, maar die komt later voorbij in mijn ‘vlog kanalen’ lijstje. Miranda neemt zichzelf heel erg serieus, maar wat mij blijft verbazen is hoe ze zelf niet de hele tijd moet lachen, zeker een talent!

How To Cook That

Ik eindig dit lijstje met Ann die een kanaal heeft dat alleen maar gaat om eten en als er één ding is wat ik leuk vind, dan is het eten, haha! Ze maakt de meest prachtige taarten, mega candybars en nog veel meer eetbaar lekkers. Tegelijk legt ze het op zo’n manier uit waardoor de moed je niet meteen in de schoenen zakt! Ik heb zelf meermaals een receptje van haar website gehaald en telkens was het een succes! Ik zeg het nogmaals, weer een vrouw met talent!

Vlog Kanalen
Dan gaan we over op de vlog kanalen, YouTubers die alleen maar vloggen. Toen ik het fenomeen vloggen ontdekte was ik meteen verslaafd, zonder moeilijkheden elke dag bij iemand binnen kijken! Reality tv, maar dan echt, hihi! Let’s start:

Fleurdevlog

Fleur liet ik al eerder in dit artikel voorbij komen, maar ze heeft ook een tweede kanaal. Een kanaal dat puur en alleen is om te vloggen. Ze vlogt niet elke dag, maar kiest een aantal periodes. Ze woont samen met haar man en diertjes in een prachtig huis in Engeland en neemt je mee op avontuur, haha! Iedereen doet even enthousiast mee in haar vlogs wat het des te leuker maakt!

The Kandu Family

De Kandu Family is een kanaal dat ik nog maar een maandje volg. Een familie van vier die regelmatig een stukje van hun leven online gooien. Beide ouders zijn heel erg bezig met gezondheid, veganistisch eten, yoga,… Wat ik vooral zo leuk vind aan ze is dat ze op Hawaii wonen. Heerlijk om telkens weer dat stukje paradijs terug te zien wat ik zelf zo erg mis!

SacconeJoly’s
De SaconeJoly’s zijn zeker alom bekend op YouTube. Met hun twee gigantisch schattige kinderen vloggen ze al een jaar of vijf elke dag van hun leven en hebben hier ook hun job van gemaakt. Zelf volg ik ze, sinds Emilia nog maar een mini ukje was en zag ik ze verhuizen en hun gezin uitbreiden. Hun heerlijk Engelse accent is zeker iets waar ik stiekem erg van kan genieten! Erg Brits klinken ze niet, maar toch, I’ll take what I can get!

Shaytards
The Shaytards, wellicht de uitvinders van het vloggen! Een gigantische, Amerikaanse, Mormonen familie die elke dag van hun leven delen. Ik volg ze al een tijdje, maar dit is zeker een goed voorbeeld van “on and off” kijken. Zelf vind ik ze namelijk nogal luid en soms heb ik gewoon de energie niet om er naar de luisteren. Na een tijdje krijg ik dan toch weer zin om te kijken en kan ik lekker alle vlogs inhalen!

PsychoSoprano

En als laatste PyschoSoprano, het meisje achter Miranda Sings. Naast Miranda Sings heeft ze ook een heel groot vlog kanaal waarop ze meer persoonlijke video’s post. Je merkt echt dat ze een heel blije en humoristische persoonlijkheid heeft en dat komt ook echt over op beeld. Ik heb dit kanaal gevonden toen ik, zoals veel mensen vermoed ik, op zoek ging naar een foto van hoe Miranda Sings er in het echte leven uitziet. Tot mijn grote verassing kwam ik toen op dit kanaal terecht!

Zo, dit waren mijn top YouTubers van het moment. Het was een lange lijst, maar zo kunnen we weer een tijdje verder! Welke YouTubers checken jullie met regelmaat?

Groetjes, Pauline

Delen: