Mijn Everyday Zakje

Er zijn bepaalde producten die je nu gewoon elke dag gebruikt. Soms zijn het er meer, soms wat minder. Vandaag laat ik jullie zien wat er op dit moment in mijn ‘everyday zakje’ zit. Het zat eerst allemaal in een bakje maar deze werd echt te vies voor woorden dus deze heb ik maar weg gedaan. Op dit moment zit zowat alles wat ik bijna elke dag gebruik ik een toilet zak van Clinique. De inhoud wisselt regelmatig aangezien ik het leuk vind om, wanneer er iets op is, een ander merk uit te proberen. Lees verder om te zien wat er allemaal in zit!

Laten we beginnen bij het meest obvious en waarschijnlijk ook de meest saaie producten die erin zitten. De dag- en nachtcrème. Ik heb ze al een aantal keer genoemd dus ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken. Ik gebruik de dag- en nachtcrème van het huismerk van het Kruidvat. Super fijn en budget!

Next up is foundation en concealer. Ik gebruik de wel gekende photo finish foundation en de light-reflecting concealer. Beide van Catrice

Na de foundation en concealer komen de poedertjes. Op dit moment zitten er twee in mijn zakje. Eén gekleurde en één matterende gezichtspoeder. De gekleurde is van bourjois uit de Healty Balance collectie en de matterende is van Essence.
Verder zitten er twee blushen in, beide van Essence. Het zilveren doosje is een highlighter van Dior, wellicht het duurste make-up product dat ik bezit, ik was er toen ook super blij mee toen ik hem kreeg en ben er heel erg zuinig op!

In mijn everyday zakje zit niet erg veel oogschaduw omdat ik dit erg veel plaats in vind nemen. Maar mijn meest gebruikte palette zit er wel in, lekker makkelijk en dicht bij de hand omdat ik hem toch bijna dagelijks gebruik. Dit is het Too faced Natural Eye pallet. Heel basic met mooie kleuren die een goede pigmentatie hebben.

Na de oogschaduw komt meestal de eyeliner. Hier zitten er, ook deze keer, twee van in mijn zakje. Een gel liner en een stift liner die in de Deautybox zat. Beide heel verschillend maar toch super fijn! De gel liner is van Maybelline en de stift liner is van L’Oréal.

Wat betreft mascara ben ik altijd heel erg kieskeurig en sta dan ook altijd heel lang te twijfelen over welke ik zal nemen. Er is dan ook zo veel keuze! Meestal ga ik voor een mascara met ongeveer hetzelfde soort borsteltje, namelijk zo’n plastic achtig dingetje. Deze vind ik persoonlijk altijd veel minder dikkig aanbrengen. Op dit moment gebruik ik de Volume million lashes excess van L’Oréal. Een super fijne mascara, maar toch vind ik €15 altijd moeilijk uitgeven aan dit soort producten. 😀

And then last but certainly not least één lip product. Hier ben ik echt helemaal gek van! Een Super Stay 24h Color van Maybelline.

Zo, dit waren alle producten die ik ‘bijna’ elke dag gebruik. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, laat me dan ook weten of jullie hier af en toe een update van zouden willen zien!
Have a nice day!!

Groetjes,
Pauline

Delen: