Mijn bucketlist items

 photo Mijn bucketlist 2017_zpscezorhtn.jpg

Het leek me wel eens leuk een aantal van mijn bucketlist items met jullie te delen. Hierbij 10 dingen die ik sowieso nog wil gaan doen in mijn leven! Ik waarschuw alvast, het zijn heel uiteenlopende dingen die soms totaal geen steek houden, just how I like it!

Hierbij 10 items van op mijn bucketlist:

  • Meevliegen in een luchtballon – Iets wat ik al een erg lange tijd eens wil doen is: meevliegen in een luchtballon. Springen uit een vliegtuig of bungeejumpen zijn allemaal niet voor mij weggelegd, daar ben ik een veel te grote bangerik voor, maar een luchtballon lijkt me wel wat! Het gevoel van vrijheid en natuurlijk het mooie uitzicht wil ik toch zeker eens hebben meegemaakt.
  • Vrijwilligerswerk doen – Over dit item zat ik eerst nog te twijfelen of ik hem wel zou toevoegen in de video. “Komt dit niet raar over?” waren de eerste gedachten die door me heen gingen, maar jammer genoeg is de realiteit nog steeds hoe ze is en is er gewoon nog steeds nood aan vrijwilligers die zich inzetten voor verschillende doelen. Ik zou dus zeker eens mijn steentje willen bijdragen door ergens een handje te gaan toesteken!
  • Noorderlicht zien – Ik denk dat deze wel voor zich spreekt. Hoewel ik maar moeilijk tegen de kou kan, zal ik er toch eens aan moeten geloven. Volgens mij is dit zo’n prachtig natuurverschijnsel dat iedereen het toch één keer moet hebben gezien.
  • Een deken breien – What can I say, dit is het perfecte voorbeeld van hoe mijn hersenen soms werken. Een deken breien dat er dan nog eens goed uitziet wil ik gewoon eens gedaan hebben…
  • 6 maanden of meer in de USA wonen – Wie me al langer volgt weet dat ik een absolute Amerika freak ben. Ik hou gewoon van dat land! Natuurlijk ken ik Amerika enkel van de vakanties, maar is het land waarvan ik hou nog zo leuk als je mee loopt in het dagelijks leven?
  • Een stem in een animatiefilm – Deze staat al een erg lange tijd op mijn bucketlist en ik denk dat hij ook voor zichzelf spreekt…
  • First-class vliegen – Ik vond het leuk te merken dat er eigenlijk erg weinig ‘hebben’ dingen op mijn bucketlist staan, maar first-class vliegen is er daar toch 1 van geworden.  Of ik het ooit over mijn hart krijg om zoveel geld neer te tellen voor een vlucht valt nog af te wachten, maar door hem op mijn bucketlist te zetten is de eerste stap toch al gemaakt!
  • Meedoen aan een moordspel – Real-life Cluedo, dat is nu eens echt iets voor mij! Liefst dan nog op een mooie locatie, met goede acteurs en een dress-code. Zoveel is dat nu toch niet gevraagd?
  • Naar Titanic duiken – Duiken naar een boot waarop de tijd is blijven stilstaan, dat lijkt me wel wat. Ik ben al langer gefascineerd door de Titanic en het hele verhaal daaromheen en hopelijk krijg ik ooit de mogelijkheid om er naartoe te duiken. Ik krijg al meteen weer zin om de film nog eens te bekijken!
  • Pacific Crest trail bewandelen – Of ik ooit de energie kan bovenhalen om 4 maanden te gaan wandelen valt nog af te wachten, maar het idee is er al. Na het zien van de film “Wild” kreeg ik dit gekke idee en ging er bij mij toch ergens iets kriebelen… Zeg nooit nooit, want ik had mezelf 2 jaar geleden ook geen 1/2 marathon zien lopen en vorig jaar is het me toch maar mooi gelukt!

Wat staat er bovenaan jullie bucketlist?

Groetjes, Pauline

Delen: