Een aantal weken geleden haalde ik 40 duizend abonnees op YouTube, whuut?! Ik vind het zo leuk dat ik zoveel online vriendinnen heb waarmee ik elke dag weer kan praten. Om jullie natuurlijk ook te bedanken, want let’s face it, zonder jullie was dit ook nooit mijn part-time job geweest, vandaag een MEGA winactie! Klik verder voor de wedstrijdpagina.

De winactie zal gedurende twee lopen en is open voor zowel Belgische als Nederlandse deelnemers.

MEGA WINACTIE – 40K ABONNEES

Veel succes!

Groetjes, Pauline

 • Delphine Eggermont

  super leuke winactie maar wanneer word de winnaar bekent? vind het namelijk super spannend

 • katira12345

  wanneer word de winnaar bekend gemaakt

 • Karin Henry

  Hey Pauline ,
  Je videos zijn heel fijn maar spijtig genoeg kan ik 2 van de bovenstaande opdracht niet volbrengen omdat ik geen twitter account heb 🙁 hopelijk snel een winnaar en ga zeker nog heel lang door want ik kijk heel graag naar je video’s !!
  Liefs K

 • Nikki Cremers

  Jammer dat je weer allerlei sociale netwerken moet hebben om hier aan mee te kunnen doen…

 • Kaylee

  Hey Pauline
  Eerst en vooral wil ik je feliciteren met jouw 40k abonnees. Ik vind jouw video’s die je op jouw kanaal plaatst gewoon de max! Daardoor heb ik ze dan ook bijna allemaal al bekeken. Bovendien wil ik je hiervoor ook bedanken want ik heb door jouw video’s ook al veel bijgeleerd en ik wil je via deze weg ook zeggen dat je zeker zo voort moet blijven doen! Ik ben echt een mega fan van je geworden sinds dit jaar. Ook vind ik deze winactie een super mooi gebaar om jouw kijkers te bedanken. Dit bewijst dan ook dat je een vrouw bent met het hart op de juiste plaats! Ik wens je nog mega veel succes in alles wat je doet en dat er nog veel abonnees en video’s mogen komen.
  Heel veel liefs,
  Kaylee

 • Nathalie Van Gestel

  Proficiat! Echt een super leuke winactie, net zoals als je video’s. Ik kijk echt mega graag naar je video’s en haal er echt mega leuke dingen/kleding uit! Je bent echt een topdame!xx

 • Jolien Tegethoff

  Super leuk initiatief! Heb je ook al enorm zien groeien doorheen de jaren dat ik je volg, blijven doen wat je doet op jou manier en dan zit je zo aan je 50k abbonees ; )

 • yael

  ik vindt het een heel leuke winactie maar ik heb geen insta dus kan ik je iet volgen op insta maar ik heb wel facebook daar volg ik je op ik hoop dat ik win en succes andere mensen die meedoen

  xxxx yael

 • Janine Wooshy

  Gefeliciteerd met je 40K abonnees! Wat een Dream come true giveaway! Ik kan niet rustig
  op m’n stoel zitten bij de laptop. Ik zag de winactie op m’n feed op YouTube. Ik was toen geabonneerd op je YT omdat ik van je vlaams accent hou en je leuke uitstraling/spontaniteit. Ik vind het heel leuk dat je boeken in het pakket stopt! Ik hou van beauty, Maar ik hou van lekker ontspannen met een leuk boek! Ik doe meteen mee aan deze actie! x loves <3

 • girls love

  hoii ik wil graag mee doen en heb alle 6 de dingen gedaan maar ik kan nergens klikken dat ik echt mee doe heeft iemand anders er ook last van?

 • Elena

  Hey,

  Allereerste van harte gefeliciteerd met de 40K! Het lukt mij alleen niet mee te doen, ik heb mijn email bij de vorige winactie ook gebruikt en hij zegt dus dat hij hem al kent en dat ik moet inloggen met een bijbehorend Facebook account, ik heb alleen geen Facebook…? Haha. Weet iemand hoe ik dit kan fixen?

  Xx

 • Joeyena

  In één woord WOUW!
  Als eerst enorm gefeliciteerd met de 40k natuurlijk snel op naar de 50k. Ik vind deze megawinactie supergaaf en hoop dat ik een keertje mag winnen!
  Dikke kusjes van een trouwe kijker vanuit Nederland ❤

 • Hélène Schelfhout

  Hey gurlie!

  Ik denk dat ik succesvol mee gedaan heb aan je win-actie
  Ik wil wel nog even kwijt dat ik je in de eerste plaats gevonden heb via je vlogs over je haaruitval! Ik heb namelijk alopecia en had er in begin enorm veel moeite mee om dit te aanvaarden… Via youtube en social media zocht ik wat troost en ondertussen kijk ik dus al lang niet meer naar je kaneel enkel en alleen om deze reden!
  Altijd fijn om je iedere week twee keer te zien verschijnen!
  Hopelijk heb je snel de 50k!

  XO Hélène

 • Katrien

  Leuk om te zien hoe je zo gegroeid bent! ;). Ik volg je al sinds je beginperiode, achter je bureautje dat altijd super mooi opgeruimd was en waarbij je allemaal tips gaf en DIY enzo. Blijf vooral zo doorgaan!

 • Marie Van Den Heuvel

  super leuk! En inderdaad het is een mega pakket met super leuke spullen! Dus natuurlijk heb ik meegedaan. Ik hoop dat je in de toekomst ooit een meeting doet.
  ps. je bent de beste youtuber.

 • Melanie x

  Heel erg gefeliciteerd met de 40k abonnees je verdient het zo erg! Ik doe zeker mee en heb alle stapjes gedaan. ik denk dat de 50k ook snel gaan komen. Grt. Melanie 👍🏻🌸💕

 • Shirley Van Kerschaever

  Heyy Pauline! Gefelicieerd met je 40k abonnees!
  De 50k zal er snel zijn, dat kan ook niet anders hé! Bedankt voor de kans aan al je fans om dit packet te winnen! Ik heb alle stappen uitgevoerd en ik hoop dat ik ergens een kansje maak om te winnen want ik kan alles wel gebruiken aangezien ik het tot nu toe altijd al met goedkope merken heb moeten doen haha. Veel succes aan de anderen ook! Grt. Shirley ♥♥♥

 • Tiana de Greef

  Hy pauline, proficiat met je 40.000 abonnees ik wens je heel veel suc6 om de 50.000 abonnees te halen ik vindt je video’s altyd leuk en ik heb alvast alle stappen uitgevoerd dus ik doe mee en ik hoop dat ik zou mogen winnen groetjes ❤❤

 • Majlis Onzia

  Proficiat met je 40K!!!! je winactie ziet er zooo leuk uit!!! ik doe zeker mee!! ik hoop dat je voor het einde van het jaar de 50K haalt!! ik heb al je stappen gevolgd!

 • Cathy

  Gefeliciteerd meis! 40K abonnees is zeker niet niks! Super mooie mijlpaal, ik heb zelf ook een youtubekanaal met 400 abonnees en kan me niet voorstellen hoe je zoveel hebt kunnen bereiken haha. Ik volg je nu circa een halfjaartje en heb al je video’s de eerste dag dat ik je volg al bekeken, super leuk! (ik zit niet te slijmen trouwens voor de winactie ofzo).

 • Jana

  Congrats girl, 40 k is niet niks! Fijn om een Belg het goed te zien doen in de blog/youtube wereld :D. Ik doe graag mee hoor!

 • Nimke Aerts

  Hey, ik volg je net pas nog geen tien minuten geleden en ik moet nu al zeggen. Je video’s zijn geweldig..ik wil je ook zeggen dat ik je waanzinnig te gek vind en dat je me veel leert. Veel liefs. Nimke

 • Simone Pfijffer

  Hey lieve meid,

  Echt super leuk dat je deze mijlpaal hebt bereikt! Ik volg je youtube kanaal (en later je blog) pas recent. Een aantal weken geleden heb ik een hele zondag doorgebracht met al je video’s te bekijken. Dit was het moment dat ik verliefd werd op je kanaal. Het is erg zeldzaam dat iemand zoveel liefde, passie en creativiteit in zijn/haar kanaal steekt. Jij brengt dit echt fantastisch over op scherm. Hoe jij met enthousiasme vertelt over bepaalde dingen is echt bijzonder.

  Ik hoop van harte dat dit ooit je full time baan wordt en je nog meer van dit soort creativiteit in je kanaal kan stoppen. Mijn complimenten voor je kanaal. Ga zo door want je doet het echt mega goed!

  En wauw, wat een mooie producten! Wederom kan ik zien dat je hier heel veel liefde en tijd in hebt gestoken voor je abonnees. Hopelijk kan je er iemand heel blij mee maken! Ik heb meegedaan voor de winactie, maar ook om je wat steun te bieden richting de 50k (en de 100k). Ik kan niet wachten om tot over enkele maanden je vreugde te zien voor het behalen van de 100k abonnees.

  Ik zie uit naar alle creatieve video’s die je de komende jaren gaat maken. Mooie mijlpaal, maar dit is zeker niet het einde. Heel veel succes en abonnees toegewenst. Je bent een heel inspirerend persoon. Mij heb je al gewonnen op je kanaal en blog 🙂

  Heel veel liefs,

  Simone <3

 • Marian B

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Er komen vast nog meer volgers bij. Wat een mooi pakket, de bureauaccessoires kan ik goed gebruiken voor op het werk. Ik heb alles gedaan behalve Twitter want dat heb ik niet. Volg je ook op Bloglovin en G+ (ook gedeeld)

 • lise

  hey
  ik heb alles gedaan en i love you jij bent echt de beste jij bent de eerste waarvan ik alle video’s heb bekeken
  love you
  lise

 • Melissa P

  Proficiat met je 40K abonnees! Je hebt het verdient! <3

 • Soraya Vandekerckhove

  Proficiat met je 40K abonees en super leuke winactie, i love your videos !!!!

 • Zoe van Eekel

  Hy Pauline , ik volg je al heel lang en de producten die zou ik voor men mama en men zus een verwendag te geven en de producten zijn super handig en de schoolspullen zijn super leuk en ga naar het eerste middelbaar xxxxxxx💗💗💗💗💗

 • Isabelle

  Hey Pauline! Ik heb alle stappen gedaan. Gefeliciteerd, en nu op naar de 100.000🎉 Je hebt echt een superrrrrrrrrr leuk pakket samen gesteld. Ik hoop echt zo erg dat ik win dat zou mij zoooooooooo cool lijken. Xx Isabelle
  Ps. Ga zeker zo door met video’s maken. 💋💖💖💖💖

 • Elina Pletschet

  Ik doe zeker mee en heb alle stapjes gedaan. Heel erg gefeliciteerd met de 40k abonnees je verdient het zeker! En wow😍 die prijzen zijn stuk voor stuk echt mega leuk 😍💕

 • Lotte buyle

  Hye Pauline, ik doe zeker mee ik heb alle 6 de stappen gedaan en ben mega blij dat je de 40k abonnees gehaald hebt doe zeker verder! Ik haal al men inspiratie uit jou video’s en als ik mij verveel kijk ik ook jou video’s en dat is vaak en dan verveel ik mij niet meer😉
  Ik hoop dat ik kans maak op dat mega fantastisch pakket want die producten hebben we niet allemaal hier in ons stadje
  XOXO lotte

 • Sofie Van Crombrugge

  Ik doe zeker mee, wat een fantastisch pakket ♥ gefeliciteerd met de 40k abonnees 🙂 Op naar de 100k 🙂

 • Lena Verswijver

  Hey Pauline, dikke proficiat met de 40k abonnees! Ik doe zeker mee aan de winactie (zo leuk!!) Ik heb alles gedaan, dus ik hoop dat ik alsnog kans maak! Dat zou super fijn zijn!
  Je video’s zijn zo leuk & inspirerend!
  Altijd als ik iets zoek, vind ik het wel op jouw kannaal! Blijf zeker voortdoen! Ik volg je al lang.
  xxx
  Lena

 • Ellen lormans

  Superleuk! Ik doe mee , Je verdient zooooveeeeel meer abonnees! xxx

 • Silke Bardijn

  Hey Pauline, dikke proficiat met de 40k abonnees! Ik doe zeker mee aan de winactie (zo leuk!!) , maar ik heb wel geen twitter, sorry! Al de rest heb ik wel gedaan, dus ik hoop dat ik alsnog kans maak! Dat zou super fijn zijn!
  Je video’s zijn zo leuk & inspirerend!
  Altijd als ik iets zoek, vind ik het wel op jouw kannaal! Blijf zeker voortdoen!
  Groetjes Silke

 • Saar Ndangi – Grupping

  Hey pauline enorm gefeliciteerd met je 40.000 abonnee’s!! hier wordt naar jou gekeken met de tieners en we zijn allemaal dol op jou! Het pakket ziet er geweldig uit en we wagen dus graag een kansje! Proficiat met je nieuwe woonst en veel plezier met de inrichting ervan! Groetjes van kijkende mama en dochter en zoon

 • Flore Van Renterghem

  Oh die pakketjes ik krijg het er helemaal warm van ik vind het zo leuk dat je dat doet ik wil ook wel graag zo’n dingen winnen. Je bent echt super en ik hou echt van jou je kamer je lach je kleren jezelf alles is perfect aan jou ik hoop dat ik de gelukkige ben want daar zou ik echt zoo blij mee zijn en al mijn vriendinnen zijn allemaal geabonneerd op jou ik hoop dat ik win veel kusjes Flore♥️♥️

 • Céline Martin

  Wauw wat een superleuk pakket! Het zijn echt stuk voor stuk producten/materialen die ik leuk vind! Het zou dan ook super zijn een kans te hebben deze te kunnen winnen!

  Ps: je bent echt de beste Belgische blogger ❤️💋

 • gemmy van boxmeer

  Oke supper leuke win actie ik hoop dat alles goed is gegaan en ik zou zo blij zijn als ik hem kreeg 😁

 • Laura Wauters

  super leuke win-actie en ja ik zou deze kleine items heel graag willen winnen want het ziet me er allemaal leuk uit en zo kijk je ook even op men kanaal en trouwens…ik doe altijd mee aan win-acties maar ik kan er nooit eentje winnen en dat vin ik jammer eigenlijk dus….het zou me een plezier doen als ik een vin die items zou winnen dank je wel lifestyle spot xd

 • gemmy van boxmeer

  Ik doe ook zekker mee maar ik weet niet goed hoe ik het moed doen

 • Gabriela Bakker

  Super leuke witactie! ik doe zeker weten mee! Alleen ik heb helaas geen twitter dus ik kan de 4de niet doen helaas! XXX