Maybelline The Falsies Volum’ Express Mascara

IMG_0269

Ik denk dat ik officieel de laatste make-up gek ben die één van deze mascara’s geprobeerd heeft, maar als ik éénmaal voor dat enorme rek stond vol met spulletjes waren er toch telkens weer andere dingen die mij op dat moment interessanter leken. Tot prins Valentijn deze stiekem op mijn nachtkastje kwam leggen (Ja, hij heeft serieus tot nu in de verpakking gezeten, naughty me, I know!) en ik hem eindelijk eens kon gaan uit proberen!

IMG_0276

Wat me meteen opvalt aan deze mascara, is de verpakking. Deze ziet er vrolijk en tegelijk sexy uit, leuk voor een jonger en ouder publiek dus! Wel jammer dat hij zo plastic is, dit doet het geheel meteen een stuk goedkoper aanvoelen. Verder is de verpakking simpel zonder teveel onnodige informatie en tekst. Het kant dat op de dop staat is een sexy detail! Maybelline heeft een aantal mascara’s in het assortiment en allemaal hebben ze dezelfde vorm maar een andere look, herkenbaar maar toch anders.

Over naar het belangrijkste en dat is natuurlijk de mascara zelf! Het is een mascara die veel volume beloofd. Ik heb van mezelf al vrij lange wimpers, al zie je dit niet altijd zonder mascara aangezien de tipjes blond zijn. De lengte heb ik dus zelf al, maar meer volume kan ik altijd gebruiken!!

IMG_0274

Dit is wat ze op de verpakking schreven over de mascara: “De ultra zwarte formule, verrijkt met Pro-keratine vezels, hecht zich aan de wimpers en bedekt zelfs de kleinste wimpertjes. Het volume van je wimpers is spectaculair en dankzij de extreem zwarte formule is je blik intens. Het gepatenteerde lepelvormige full-coverage borsteltje zorgt voor een optimale afgifte van de formule over de hele wimperlijn.”

IMG_0277

Het borsteltje is in een boogje ontworpen waardoor je dus veel volume creëert, de bedoeling is dat je de holle kant gebruikt om de mascara aan te brengen. De ‘knik’ die je in het stokje ziet zitten is bedoeld om het allemaal nog flexibeler te maken. Je kan hierdoor ook het stokje op een positie zetten die voor jou fijn is tijdens het aanbrengen van je mascara.

Laten we eens kijken of hij ook echt doet wat ze beloven!

PicMonkey Collage

Obviously mijn wimpers vòòr het aanbrengen van de mascara.

PicMonkey Collage

En erna… Ik merk echt dat de mascara bedoeld is voor volume en totaal geen lengte creëert. Je krijgt er “redelijk” volle wimpers van die allemaal appart een mooi laagje zwart krijgen, maar verwacht geen wonderen.

Het kromme borsteltje vind ik wel heel erg handig, hoewel hij niet zo makkelijk werkt wanneer je de kleine haartjes ook te pakken wilt krijgen, dan zal je hem toch echt andere moeten houden. De mascara klontert niet en hopelijk blijft dit ook wanneer ik hem wat langer aan het gebruiken ben!

Over het algemeen ben ik erg tevreden over deze mascara en is hij prima voor alledaags gebruik. Wil je een iets dramatischere look voor bijvoorbeeld een feestje? Dan zal je toch op zoek moeten gaan naar een andere! De maybelline falsies volum’ express mascara kan je kopen bij bijna elke drogisterij en je betaald er zo’n €15 voor.

 

Hebben jullie een favortiete mascara?

 

Groetjes, Pauline

Delen: