M.A.C: Studio Moisture Tint

Een tijdje geleden liet ik jullie al mijn nieuwe lippenstift van M.A.C zien. Wel, dat shopping tripje was niet zo goed voor mijn portemonnee aangezien ik me maar moeilijk kon inhouden en er enthousiast nog een ‘studio moisture tint’ bijkocht. Ik was op zoek naar een foundation en toen ik aan de jongen die mij hielp melde dat ik een droge huid heb raadde hij me dit aan.
Hij maakte me er mooi mee op, poederde het geheel even af en zwiepte er nog een beetje blush bij. Ik keek in de spiegel en was meteen verkocht! Ik wil dat product dat mijn huid “flawless” maakt!
Benieuwd of ik thuis nog steeds zo enthousiast ben?De volgende dag besloot ik aan de slag te gaan met mijn nieuwe “foundation”. De jongen legde me uit dat de studio moisture tint goed te vergelijken is met de ondertussen al bekende BB-creams. Het is dus een tinted moisturizer, leuk! Voor deze had ik nog nooit een BB-cream of een dergelijk product geprobeerd maar was des te nieuwsgieriger!

Ik kan al gelijk zeggen dat ik best tevreden ben hierover. Hij dekt goed en je hebt er zeker niet veel van nodig! Om heel eerlijk merk ik qua dekking niet veel verschil met een gewone foundation maar wel dar mijn huid er veel zachter door aanvoelt terwijl ik in mijn gezichtsverzorging geen veranderingen heb aangebracht. Het enige nadeel dat ik bij dit product kan bedenken is zoals bij bijna alle M.A.C producten is de prijs, ik vond het best moeilijk om zoveel geld uit te geven aan een foundation maar goed… Hij heeft me 28 euro gekost. Nog steeds niet heel verschrikkelijk duur voor product van goede kwaliteit maar toch vond ik het moeilijk.

Ik kocht hem op aanraden van de jongen die me hielp in de kleur ‘Medium plus’. Ik ben best heel bleek van nature en deze geeft me zonder er heel fake uit te zien een gezonde teint. Waar ik wel erg mee moest oppassen in het begin was dat deze Moisture tint best snel ‘strepen’ op je gezicht achterlaat. Een probleem waar ik hiervoor nooit last van had, iets om op te letten dus!

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben kunnen lezen ben ik tevreden maar niet overtuigd van deze aankoop. Ik zet mijn zoektocht naar de perfecte foundation voort!

Groetjes,
Pauline

Delen: