M.A.C: Harmony

Jullie zagen hem waarschijnlijk al langskomen in mijn shoplogje en vandaag ga ik jullie vertellen wat ik er van vind! Ik was op zoek naar iets waar je goed mee kan contouren maar wist niet zo heel exact waar ik nu moest beginnen zoeken. Daarom besloot ik maar eens langs een vertrouwde vriendin te gaan, de M.A.C winkel. Al snel werd ik heel enthousiast geholpen en ze snelde direct richting Harmony. Het meisje vertelde me dat dit hun meest verkochte blush is waarmee je perfect kan contouren. En zo liep ik tevreden de winkel uit, missie geslaagd!

Om heel eerlijk te zijn had ik me nooit eerder gewaagd aan het contouren van mijn gezicht. Het was niet zo duidelijk voor mij hoe ik hier aan moest beginnen, ik had de juiste producten niet en was bang dat het eruit zou zien als een verkeerd opgemaakte, dikke en bruine streep over de lengte van mijn wang.

Dit was dan ook één van de redenen waarom ik voor de M.A.C winkel koos. Afgezien van dat ze producten hebben die van goede kwaliteit zijn, helpen de verkopers je met alles. Je kiest samen met hen een product uit en ze geven je de nodige uitleg over het juist aanbrengen van het gekozen productje.
Zo ging het ook bij mij. Samen stonden we voor de spiegel en ze deed eerst de ene wang voor, hierna mocht ik de andere zelf doen. Hier en daar verbeterde ze en gaf me tips. Echt super!

Tot mijn grote verbazing was het dan ook helemaal niet moeilijk om je gezicht te contouren zonder dat het eruit ziet als een grote bruine streep. Met een iets plattere blush kwast gaat dit het beste naar mijn mening.
Maar nu genoeg over het contouren zelf, over naar Harmony! Hij heeft een bruine kleur met rode en grijze ondertonen maar is subtiel genoeg om niet heel overdreven over te komen. Ook is de poeder mat, iets wat ik zelf het allermooiste vind wat betreft dit soort poeders, aangezien ik vaak met een highlighter mijn jukbeenderen nog een beetje accentueer.

Met flits
Deze foto’s zijn de dag zelf getrokken dus hier ben ik opgemaakt door het meisje van de M.A.C winkel zelf. Meestal doe ik het tegenwoordig iets subtieler maar voor een feestje vind ik hoe ik op de foto ben opgemaakt ideaal!
Zonder flits
Wat de pigmentatie betreft vind ik hem perfect! Je krijgt meteen een mooie gloed met één keer over je wangen te gaan. Wel moest ik opletten met de hoeveelheid die op mijn kwast terecht komt, aftikken is hier zeker nodig!
Verder is de verpakking wat we gewend zijn van M.A.C.: stevige, zwarte doosjes die allemaal netjes bij elkaar passen. Voor Harmony betaal je €21, duur maar zeker het geld waard!
Groetjes,
Pauline
Delen: