M.A.C: Fan fare lipstick

Laatste was ik in Brussel om nog enkele kerstcadeautjes te scoren. Jammer genoeg voor mijn portemonnee liep ik ook langs de MAC en kon ik me niet inhouden om toch even binnen een kijkje te gaan nemen. Ik ging weer naar buiten met een net opgemaakt gezicht en tevreden gevoel! Ik kocht er twee producten waarvan ik jullie vandaag de lippenstift laat zien.Ik koos voor de kleur ‘Fan fare’ een mooie donkerroze kleur. Hij past perfect bij me vind ik zelf en was toevallig een kleur die ik nog niet heb! Hij behoord tot de “cremesheen lipstick” collectie en dekt heel erg goed! Aangezien mij lippen van nature al vrij donker getint zijn is het voor mij altijd moeilijk om een lippenstift volledig tot zen recht te laten komen op mijn lippen maar met deze lukt dat toch al heel aardig!

De verpakking is zoals we van M.A.C. gewend zijn. Namelijk in een zwarte huls met een zilveren randje in het midden en het logo erop! Simpel maar classy. Eén ding dat ik altijd doe met cosmetica is eraan ruiken. Voor mij zegt de geur al veel! Stinkt het? Dan ben ik meteen minder geneigd om het product te kopen/ gebruiken maar dat zal bij de meeste onder ons wel zo zijn! Ruiken dus… De lipstick ruikt neutraal dus hier vallen geen negatieve dingen over te zeggen.

Deze keer werd ik geholpen door een heel vriendelijke jongen die me bij het betalen meteen voorstelde om me in het systeem van M.A.C te zetten. That’s a first?! Wat houd dit precies in? Je geeft je naam en verdere gegevens op en deze worden net zoals alle producten die je in de M.A.C winkel koopt opgelagen in de computer. Zo kan je, als je je juiste teint van je foundation vergeten bent, deze laten opzoeken door één van de medewerkers. Super handig dus!

Dan, de prijs. M.A.C is zoals iedereen wel weet niet bepaald een budget merk maar zeker niet onbetaalbaar. In vergelijking tot de kwaliteit geef ik voor bepaalde producten van M.A.C. graag wat ze ervoor vragen. Hoewel, graag? Dat is misschien ook een beetje overdreven ;-). Voor een cremesheen lipstick betaal je € 18,50. Ik vond het deze keer heel moeilijk om kleur goed te laten zien op foto! Dus excuses voor kwaliteit! Ik oefen vrolijk verder… Groetjes, Pauline

Share: