L’Oreal Super Liner Blackbuster Eyeliner

Jullie zagen hem al voorbij komen in één van de Deauty boxen die ik samen met jullie heb opengemaakt. Een volledig nieuwe collectie genaamd ‘Super Liner’ dat helemaal gewijd is aan het creëren van de de perfecte eyeliner look, mega zwart en strak zonder smudgen. Persoonlijk ben ik niet zo handig met vloeibare eyeliner dus ik was best heel benieuwd naar een eyeliner in de vorm van een stiftje! Na lang testen is hij stiekem ook in mijn dagelijkse routine geglipt, do I need to say more?

De verpakking is simpel. Een matte zwarte stift met gouden opdruk die stevig aanvoelt, no need for more. Hij is dik genoeg zodat hij gemakkelijk vasthoudt tijdens het zetten van je perfecte lijntje.

Van de dop daarentegen, daar word ik een beetje simpel van. Je moet eerst een grote dop van de stift trekken waardoor je in de meeste gevallen de eyeliner zelf kan onthullen, maar bij L’Oreal gingen ze niet voor de ‘easy way’ waardoor je na de ‘grote’ dop nog een dopje eraf moet trekken.
Een dopje dat, volgens mijn ervaringen, zich niet zomaar in één twee drie laat verwijderen. Het is vrij klein en glad en doordat je hard trekt kom je 9 kansen op tien onder de zwarte inkt te zitten. Gelukkig ben ik hier ondertussen ook wat handiger in geworden en lukt het verwijderen zonder vlekken!
Afgezien van de dop vind ik de verpakking er luxe uitzien en praktisch ontworpen.

Dan, over naar het product zelf. De stift zelf loopt van de onderkant naar de punt van dik naar heel dun. Wat ik hier zo leuk aan vind is dat je je lijntje zo dun en zo dik kunt maken als je zelf wilt. Met één stift kan je een heleboel kanten op!

What about de intens zwarte kleur die ze beloven? Wel, die krijg je! De kleur van mijn eyeliner lijntje is altijd perfect zwart. Afhankelijk van of ik oogschaduw op heb of niet ga ik één keer extra over mijn ooglid met de stift om er zeker van te zijn dat het heel de dag zal blijven zitten. Hij werkt snel en proper, zonder in de lijntjes van je huid te trekken wat bij veel eyeliners vaak een probleem is.
Wat ik persoonlijk ook een grote plus vind, is dat hij zich gemakkelijk laat corrigeren, dus wanneer je een foutje maakt is het vrij makkelijk weg te halen met een oorstokje.

Doorheen de dag blijft de liner goed op zijn plaats zitten, hij gaat dus niet smudgen of op plekken zitten waar je hem niet wilt hebben. Maar diep zwart blijft hij niet wanneer je een lange dag hebt. Tijdens een avondje uitgaan van een aantal uurtjes houdt hij het prima vol en kom je thuis met dezelfde mooie zwarte eyeliner waarmee je wegging. Maar ik merkte dat na een lange dag werken hij niet meer zo diep zwart was als toen ik hem ’s ochtends had aangebracht. Eén keer bijwerken doorheen de dag was tevens meer als genoeg om de rest van de dag met een aantrekkelijke blik rond te lopen, if you know what I mean!

Eindoordeel? Dit product blijf voorlopig waar hij is en dat is in mijn dagelijkse routine. De eyeliner werkt snel en gemakkelijk en dat vind ik op dit moment fijner dan mijn gel liner waarbij ik een kwastje moest gebruiken. Afgezien van het kleine gevecht dat ik heb gehad met de dop, vind ik deze eyeliner heel erg fijn en zal ik hem zeker opnieuw aanschaffen!

De Super Liner Blackbuster Eyeliner van L’Oreal is te koop bij de drogist en kost € 12,99.

Groetjes,
Pauline

Delen: