L’Oréal nude magique cushion foundation

Ik liet jullie deze al zien in mijn favorieten filmpje van maart 2016, maar ik vind dit zo’n fijn product dat ik mezelf verplicht voel er uitgebreider over te praten, vandaag mijn review van de Nude Magique Cushion Foundation van L’Oréal!

Laat ik gewoon al beginnen met de verpakking. De cushion foundation zit verstopt in een super schattig, mega roze compact doosje dat je gewoon MOET bovenhalen zodat anderen hem zouden zien. De verpakking zelf is gemaakt van plastic waardoor hij erg licht is en dus gemakkelijk mee kan worden genomen in je tas.

Wanneer je het doosje opent krijg je als eerste een grote (voor zover dat kan in een compact doosje) spiegel te zien. Superfijn als je hem meeneemt! Dan zie je meteen het make-up sponsje dat je bij de foundation krijgt. Erg basic, leuk vormgegeven met een roze strikje, over het sponsje kan ik verder niet veel meer verzinnen.

Met een klik open je het klepje naar onder waar je het ‘cushion’ gedeelte van de foundation vindt. Het kussentje zit gedrenkt in product, maar lekt niet, ook wel handig te weten voor je hem in je mooie tas gooit, toch?!


Verder is alles gewoon heel straight forward. Met een beautyblender of het bijgeleverde sponsje duw je in de foundation en brengt vervolgens het product aan.

Wat ik vooral zo fijn vind aan dit product is de textuur. Hij brengt héél licht aan, maar geeft toch een erg goede dekking. Een liquide foundation voel ik vaak zitten op mijn huid, maar dat gevoel heb ik bij deze totaal niet!

En dan natuurlijk de resultaten:

Zonder foundation

 photo M1_zpswsimizr6.jpg photo M2_zpsndjdxij3.jpg

Met foundation

 photo M3_zpshshvjvmb.jpg photo M4_zpstar7rjuf.jpg

Positief:

  • Super toffe verpakking;
  • Voelt erg licht aan op de huid;
  • Geeft voldoende dekking;
  • Fijne maat spiegel;
  • Drupt niet;

Negatief:

  • Sponsje is niet geweldig;
  • Soms beetje onhandig met twee compartimenten;

De nude magique cushion foundation van L’Oréal kost € 17,95- en is te koop bij de drogist.

Groetjes, Pauline

Delen: