Last seen movies #4

Hoewel ik de afgelopen maanden niet erg veel tijd heb gehad waren er toch een aantal films en series die ik graag wilde zien! Vandaag leek het me dan ook weer eens leuk om mijn last seen movies en series met jullie te delen.
Zo ben ik (nog maar eens) verslaafd geraakt aan een nieuwe serie en ging ik een aantal keer naar de bioscoop. Heel leuk, bij ons in de buurt zit een drive in bioscoop, dan zet je je auto voor een groot scherm en luister je mee via je autoradio. Super voor in de zomer!

1) Dexter seizoen 1

De serie gaat over een seriemoordenaar en hoe hij mensen uitkiest die hij wilt gaan vermoorden. Maar er is meer dan dat. Dexter, het hoofdpersonage, doet dit namelijk niet zomaar. Sinds kinds af aan heeft hij de nood om mensen te vermoorden, waarom vertellen ze natuurlijk allemaal in de serie zelf. Maar omdat hij niet zomaar eender wie wil doden moet hij zijn slachtoffers zorgvuldig kiezen, zo kiest hij mensen die heel slechte dingen gedaan hebben maar door één of andere manier weer vrijgesproken zijn door het gerecht of vroegtijdig uit de gevangenis zijn geraakt. Doordat hij in het laboratorium van de politie werkt kan hij gemakkelijk aan dossiers komen waardoor hij zijn slachtoffers goed van kiezen. Ik ben echt helemaal fan! We zitten ondertussen aan seizoen 2 waarvan ze elke dag een aflevering spelen op kanaal Acht (enkel België denk ik). En het is zooo spannend, telkens gebeuren er weer dingen waardoor hij misschien betrapt wordt en telkens slaan ze bij bepaalde zaken weer de bal mis. Het is echt een boeiende serie die je wilt blijven kijken! Op de site imdB.com geven ze Dexter een 9/10 en dat wilt al heel wat zeggen!

2) The internship

Zoals ik eerder al vertelde ben ik deze week naar een ‘drive in’ bioscoop gegaan, super tof! Ik waande me net in een oude, romantische, zwart-wit film. Maar dan zonder de oldtimer, jaren 50 kapsel en mega knappe acteur… Ach ja, mijn moderne sprookje is minstens even goed!
Oké, genoeg met mijn gezwijmel en over naar de film.
Het gaat over twee mannen van middelbare leeftijd die samen hun baan in de verkoop kwijtraken en hierdoor beide werkloos zijn. Veel beter als matrassen verkoper komen ze niet dus één van de twee komt op het idee om zich aan te melden voor een stage bij Google. Van het één komt het ander en voor ze het weten staan ze op Google Ground. Natuurlijk zijn de andere stagairs veel jonger en hebben ze allemaal gestudeerd aan een goede universiteit. Samen met een paar andere die geen groepje kunnen vinden gaan ze alle uitdagingen aan. Natuurlijk, al goed eind goed, en ze krijgen samen met hun groepje de job! Op ImdB.com geven ze de film een 6,4/10. Een score die goed aantoont van wat voor niveau de film is. Af en toe grappige stukjes en een happy ending, een film om helemaal te ontspannen als je het mij vraagt!

3) The exorcist 2007

Als derde vandaag zal ik het hebben over ‘The exorcist director’s cut’. Dit is de vernieuwde versie van de originele film die oorspronkelijk gemaakt was in 1973. En man, wat is dit een slechte film. Ik heb misschien al eens eerder gezegd dat ik een groot probleem heb met het kiezen van enge films maar deze was nog van een heel ander niveau. De film was langdradig, slecht geacteerd en zat vol vunzige taal waar zelfs jij van zult blozen. De remake is zo slecht dat hij zelfs niet wordt besproken op imdB.com… en dat wilt al heel wat zeggen, haha! Ach ja, gelukkig vond iedereen die meekeek het wel amusant en hebben er goed om kunnen lachen in plaats van te griezelen! De volgende keer laat ik het kiezen van de film toch maar aan iemand anders over.

Zo, dit was het weer voor deze ‘Last seen movies’. Als jullie nog lekkere zwijmel films kennen, laat ze zeker achter bij de comments! Ik heb op dit moment heerlijk een maand vakantie dus kom maar op met die titels!

Welke film of serie hebben jullie als laatste gekeken en waar ging hij over?

Groetjes,
Pauline

Delen: