Last seen movies #3

Ik heb weer lekker achter de buis gehangen de laatste dagen en heb dus weer genoeg materiaal om een last seen movie artikel in elkaar te boksen! Vandaag niet alleen films maar series! I love series maar de laatste tijd vond ik niet echt iets wat mij ding was…Gelukkig heb ik er weer en goede gevonden en deze deel ik graag met jullie. Ook vandaag zet ik er de iMDB.com puntjes bij want deze vind ik heel erg passen bij mijn eigen mening.

Glee seizoen 3:


Hoewel ik de vorige seizoenen super leuk vond had ik het moeilijk met het afkijken van seizoen drie. De muziek is nog steeds heel leuk maar op de één of andere manier kon het me deze een pak minden boeien als voorheen. Op iMBD.com krijgt Glee in het algemeen een 6,9. Hier ga ik wel mee akkoord.

South Park: Bigger, Longer & Uncut:


Ik weet dat lang niet iedereen South Park leuk vind, het is iets waar je voor bent of helemaal niet. De grove taal en obscene dingen die de mannetjes doen kunnen mij alle sinds wel entertainen en mijn vriend al helemaal. Daarom besloten we deze week de film te kijken die gebaseerd is op de televisie serie. En ik moet zeggen, ik vond hem heel grappig. Er werd veel in gezongen, iets wat ik totaal niet verwacht had en natuurlijk was hun taaltje nog erger als anders!
Op iMBD.com geven ze deze film een 7,7. Hij was wel grappig, maar 1 keer was genoeg! 😀

Weeds: seizoen 1


En eindelijk is het dan zover, ik heb nog maar eens een serie gevonden die ik super leuk vind! Het gaat over een huisvrouw die na het sterven van haar man marihuana begint te verkopen om de maand rond te kunnen komen. En het is zo grappig, ze kent er in het begin nog helemaal niks van en moet alles leren in dit wereldje. Echt een aanrader! iMDB.com geeft deze serie een 7,7 en daar ben ik het volledig mee eens!

En dit waren ze weer voor deze keer. Niet zo veel deze keer maar ik ben de laatste tijd niet zo veel goede romantische films tegen gekomen, net iets waar ik super veel zin in om te kijken. Als jullie nog tips hebben, let me know!!

Groetjes,
Pauline

Delen: