Last seen Movies #2

De laatste weken ben ik weer helemaal in to films kijken en natuurlijk deel ik graag welke ik ondertussen weer gezien heb en welke hiervan ik goed vond natuurlijk. Ook deze keer zet ik er de punten bij die IMDb.com de films toekent. Om heel eerlijk te zijn, zijn de films die deze keer langs zullen komen een beetje vreemd. Ik heb een heel rare smaak als het komt op het kiezen van een horror film, deze hebben jammer genoeg altijd een super vreemd verhaal en/of einde. Kijk mee om te zien welke films ik goed vond en welke niet!

1) Hangover Part 2

Oké, ik denk dat ik officieel de laatste persoon onder de 25 ben die de Hangover 2 nog niet gezien had. But those times are officially over! Hoewel ik de eerste niet echt super grappig vond, vond ik deze wel erg leuk om te kijken! Vooral de uitspraken van Mr. Chow vond ik erg geslaagd. Het verhaal spreekt eigenlijk voor zich. Alles wat in de eerste film gebeurde, gebeurd nu opnieuw maar dan anders. Andere stad, andere rare omstandigheden, andere zoektocht maar daarom zeker niet minder grappig!

IMDb.com punten: 6,5 en hier ben ik het eigenlijk volledig mee eens.

2) The Help


Een film die al lang op mijn “te kijken” lijstje stond. Het gaat over de ‘zwarte’ huishoudsters in ‘witte’ gezinnen en hoe ze werden behandeld in de jaren 1960. Zo moeten ze bevoordeeld buiten naar het toilet gaan omdat de gezinnen geloven dat ze anders ziek worden omdat ze hetzelfde toilet gebruiken als de huishoudsters. Op een gegeven moment komt Skeeter thuis die net toch even anders denkt dan de andere vrouwen waarmee ze om gaat. Zo besluit ze de verhalen van de huishoudsters te gaan neerschrijven voor haar column bij de krant en dit brengt nare waarheden naar boven.
Ik vond dit echt een heel mooie en aangrijpende film, zeker een aanrader! IMDb.com gaf deze film een 8 en hij is dit cijfer zeker waard!

3) Joyful Noise


Deze film was niks van wat ik er van had verwacht. Ik dacht dat het één grote blije, grappige en zingende boel zou zijn maar toen ik hem uiteindelijk keek vond ik er echt niks aan. Ik vond het verhaal totaal geen steek houden en hij was gewoon vreemd. De film gaat over een kerk koor dat een wedstrijd probeert te winnen. Binnen het koor zijn er natuurlijk rivalen die een onderlinge concurrentie strijd aangaan, gooi hier een beetje liefde en wat nummers bij en je hebt Joyful Noise. IMDb.com gaf deze film een 5,3. Totaly worth it’s score….

4) Cabin in the Woods


Als laatste eindig ik met de meeste lachwekkende horror/thriller film ooit. Ik weet niet waarom maar ik slaag er nooit in om een degelijke ‘enge’ film uit te kiezen. De film gaat over een groepje jongen die gaan logeren in een hutje in het bos. Maar eigenlijk zijn ze niet in het bos maar in een zone die gecontroleerd word door andere mensen die vanalles op hun afstuurt om ze te kunnen doden. De jongeren moeten dus opzettelijk gedood worden om het einde van de wereld te kunnen voorkomen, jep, je las het goed… Hoewel de film goed begon, werd hij naar het einde toe altijd maar meer absurd. IMDb.com geeft deze film nog een flinke 7,2 maar naar mijn mening is hij dit totaal niet waard!

Welke films hebben jullie laatst gezien?

Groetjes,
Pauline

Delen: