Last minute vaderdag idee!

 photo PicMonkeyCollage555_zpsa1bc2d8f.jpgZondag is het zover, vaderdag! De dag waarop de papa’s in de bloemetjes worden gezet en er cadeautjes worden gegeven. Voor moederkesdag is het voor mij super makkelijk gekozen, een mooi bloemetje die ze op terras kan zetten en de mama is blij, maar voor de vaders is dat al snel een ander verhaal… Ook valt het me op dat bij elke feestdag, verjaardag en vaderdag de spullen voor mannen eigenlijk een stuk duurder zijn! Spelletjes, camera’s, parfum, kleding, het is gewoon allemaal een stuk duurder dan voor vrouwen. Daarom heb ik voor jullie een lief, klein en goedkoop presentje uitgekozen wat perfect is om je papa even mee te verrassen! Om zeker te zijn dat het goedgekeurd zal worden heb ik mijn vriend de opdracht te geven de producten even te testen en ik kan al zeggen, ze zijn geslaagd! Het pakje wat ik uitkoos is een simpel verzorgingspakket met een douchegel en een deodorant van Dove. Dove komt dit jaar met een aantal toffe en betaalbare cadeauverpakkingen die perfect zijn als presentje voor vaderdag.
 photo IMG_1329_zpsda85a76c.jpg
De douchegel. Als vrouw kan ik al zeggen dat hij erg lekker en mannelijk ruikt. Echt zoals ik wil dat een man ruikt, maar toch niet te overheersend zodat zijn parfum toch de bovennoot haalt. Wat mijn vriend meteen opviel is dat de douchegel echt erg goed werkt! Dit is misschien raar om te zeggen, maar mijn vriend gebruikt dagelijks een stick deo en dat is ’s avonds soms echt moeilijk om uit de haartjes te krijgen. Ook geurtjes verdwijnen zonder pardon!

De showergel gaat ook dubbelop als gezichtsreiniger. Een grote plus naar mijn mening want mannen zijn vaak echt een ramp in het gebruiken van verschillende producten in verschillende potjes!

 photo IMG_1334_zpsc6c8ee99.jpg

De deodorant. Het eerste wat me opviel aan de fles is de dop. Hij heeft een draaisysteem waarmee je hem gemakkelijk kan blokkeren. Zo handig! Zijn er vrouwendeo’s die dit ook hebben, haha? De deodorant ruikt exact hetzelfde als de douchegel en beschermd erg goed tegen het zweten als ik mijn vriend mag geloven! Een erg fijn ruikende en goed beschermende deo dus! Er zijn voor degenen die toch net dat beetje extra willen ook setjes met een leuk accessoire erbij zoals een portemonnee of een toilet zakje!

 photo IMG_1331_zpsedf1b236.jpg

  • Prijs Dove Men+ cadeauset € 8,49
  • Prijs Dove cadeauset met portemonnee € 12,99
  • Prijs Dove cadeauset met toiletzakje € 14,99

Dit was het voor vandaag! Kort maar krachtig. Ik hoop dat ik jullie last minute heb kunnen inspireren voor een cadeautje en dat ik degenen die het helemaal vergeten waren er op tijd heb aan doen denken! Nu weer snel op naar de girly artikeltjes!

Groetjes, Pauline

Delen: