Mijn CEWE Fotocadeaus – Advertorial

 photo IMG_5645_zpszeizrjc1.jpg
Nog geen cadeau voor kerst of nieuwjaar kunnen bedenken? I feel you! Elk jaar wordt het moeilijker en moeilijker om voor mijn omgeving originele cadeaus te kiezen. Zelf geef ik graag een cadeau waarvan ik zeker weet dat het niet zomaar in een hoek terecht komt of waar ze eigenlijk niets mee kunnen. Bruikbare cadeaus zijn voor mij een must! Een leuke traditie die hier bij ons is uit voortgekomen, is het maken van onze kalender. Elk jaar opnieuw maken we zelf een fotokalender die in de keuken komt te hangen, een centrale plek in ons huis. Dit is zelfs zo ver gegaan dat we dit voor anderen ook zijn beginnen doen, elke keer lachende gezichten gegarandeerd!

 photo IMG_5644_zpsilppbrmh.jpg

Ook dit jaar was geen uitzondering, ondertussen zitten we zelfs aan 4 stuks! Fotokalenders zijn zo leuk en origineel, je kan er eindeloos mee combineren. Voor de ouders van mijn vriend hebben we bijvoorbeeld stiekem oude foto’s meegenomen en deze op de juiste maand neergezet, bijvoorbeeld hun trouwmaand kreeg hun “tikkeltje vintage” trouwfoto’s. Zo worden herinneringen weer levend!

 photo IMG_5643_zps73op3tvq.jpgVoor ons persoonlijk bevat de kalender highlights van het afgelopen jaar, afgewisseld met oude kinderfoto’s. Elke maand komen die leuke herinneringen van vakanties en toffe momenten weer naar boven en zien we die foto’s ook nog eens! Foto’s die anders liggen te verstoffen in één of andere lade.

Het tweede fotocadeau dat is een vakantie fotoboek, maar dit kan gerust ook een fotoboek zijn met foto’s van het afgelopen jaar. Echt een cadeau wat perfect is voor mensen die met nieuwjaar elkaar wat willen geven.

 photo IMG_5630_zpsj6uu53qp.jpgHet mijne heb ik gemaakt over onze vakantie naar Thailand van afgelopen zomer. Een super herinnering en voor de mensen die even detaillistisch zijn als ik, het boek is exact even groot als dat van Hawaii, dus staat het veel mooier in de boekenkast!

Je kan de fotoboeken van CEWE helemaal vormgeven zoals je zelf wilt. De achtergrondkleur,  de voor- en achterkant, tekst en zelfs leuke stickers die je digitaal kan toevoegen. Ik zelf kies bij zomerfoto’s altijd voor een egaal zwarte achtergrond, dan komen je kleuren zoveel mooier uit! De blauwe zee, witte stranden, ik mis het nu al! photo IMG_5635_zpswgslqatb.jpg

Dit jaar hadden we de GoPro meegenomen naar Thailand en veel leuke filmpjes gemaakt, veel beelden waaruit we ook makkelijk foto’s konden halen, maar die anders gewoon op de computer zouden staan. Nu hebben we alles samen gebundeld, foto’s van onze gsm’s en ook de beelden die we gemaakt hadden met de GoPro. Super leuk om regelmatig eens door te bladeren. Ook boardingpassen en hotelkaartjes kan je gemakkelijk inscannen en in je fotoboek toevoegen, op die manier heb je nog steeds de herinnering, maar niet de rommel. Want laten we eerlijk zijn, wie kijkt er nog naar die prullen?

 photo IMG_5640_zpsfyvpdmna.jpg photo IMG_5642_zpsuapxkvmn.jpg

De kwaliteit van beide producten is me tot nu toe nog nooit tegengevallen! Mijn foto’s zijn kraakhelder en de kleuren zijn zoals ze op de computer waren. Ook de levertijd binnen België en Nederland is best snel, als je bedenkt dat ze het alles nog moeten drukken en bundelen. Binnen de week lagen mijn pakjes voor de deur.

Ik weet zeker dat wij de traditie van onze jaarlijkse kalender nog lang gaan volhouden en dat we deze ook zullen blijven cadeau doen, het is gewoon zo persoonlijk! Als je nog op zoek bent naar een origineel en bruikbaar cadeau, dan weet je wat je te doen staat!

Groetjes, Pauline

Delen: