Kruidvat Spa Secrets

 photo IMG_4642_zpscxjue9xv.jpgKruidvat is zich de laatste jaren enorm aan het ontwikkelen naar mijn mening. Ze zijn niet langer de klassieke drogisterij waar je goedkope make-up kan scoren. Naar mijn mening evolueren ze echt mee met hun tijd en komen er steeds hippere spulletjes in de rekken te liggen! Sinds een paar maanden hebben ze dan ook weer een aantal pareltjes aan hun collectie toegvoegd. Het design is volledig anders dan we van Kruidvat gewend zijn, maar van het prijsje hoeven we dan weer niet te schrikken! Ze komen met een volledige collectie aan badrituelen. Drie badrituelen, uit drie landen: ‘Treasures of Morroco’, ‘Traditities uit Japan’ en ‘Miracles of Bali’ , worden super mooi weergegeven in hun nieuwe productlijn!

Elke lijn is geïnspirireerd op oude badrituelen van deze drie landen. Hierop zijn de verpakkingen afgestemd, de geuren, maar ook de ingrediënten en soorten producten. Zo zal je in de ene lijn een scrub en dikke bodybutter terug vinden en in de andere een lichte créme en een heerlijke douchegel.

 photo IMG_4644_zpsy4idjey5.jpg
 photo IMG_4649_zpseyrndtwh.jpg
Laat ik beginnen met mijn favoriet: Miracles of Bali. Bali is sowieso een land dat serieus naar de bovenkant van mijn lijstje aan het kruipen is, maar de geur van deze lijn is tevens ook mijn favoriet! Als ik aan Bali denk, dan komen meteen de witte stranden en het heerlijke blauwe water naar boven. Deze flesjes ruiken gewoon naar zomer en vakantie, hier hebben ze gebruik gemaakt van frangipanebloem en vochtinbrengend kokoswater, vakantie in een flesje dus! Om het helemaal compleet te maken is er voor de scrub gebruik gemaakt van wit zand! 100% Bali, maar dan in je badkamer.

Shower Foam (200 ml) – €3,99 Body Cream (250 ml) – €4,99 Shower Gel (250 ml) – €2,99 White Sand Body Scrub (200 ml) – €3,99

 photo IMG_4648_zps29quel3l.jpg
 photo IMG_4646_zpsq0608kyg.jpgAls tweede is er Japan met zijn “Tradities uit Japan”. Deze lijn is dan weer een stuk frisser dan de twee andere uit de collectie en kan dan ook als enige van de drie bestempeld worden als ‘unisex’. Ook de kleur van de verpakking is iets neutraler dan de andere twee waardoor ik denk dat mannen hier het snelste naar zullen grijpen. Zoals de Japanse tradities het voorschrijven, zijn de hoofdingrediënten en geuren hier de bekende lotusbloem en bamboo.

Shower Foam (200 ml) – €3,99 Body Lotion (250 ml) – €4,99 Shower Gel (250 ml) – €2,99 Jelly Body Scrub (200 ml) – €3,99

 photo IMG_4643_zpsytlkewhe.jpg photo IMG_4645_zpsapilaxlt.jpgAls laatste zijn we gekomen bij Marokko met ‘Treasures of Morocco’. Ik moet eerlijk zijn, dit is mijn minst favoriete geur van de drie, maar ik hoorde van een heleboel mensen dat deze bij hun wel op nummer één staat, puur wat je lekker vindt dus!

Ook hier de zijn de verpakkingen weer helemaal in sfeer. De geuren en ingrediënten die ze voor Marokko gebruikt hebben zijn, uiteraard, arganolie en rozenwater. Dit volledig geïnspireerd op de, ook bij ons bekende, hammam rituelen. Wie houd van iets zwaardere en kruidige geuren zal deze zeker lekker vinden, hoewel ik hem waarschijnlijk sneller in de winter boven zou halen dan tijdens deze heerlijke zomerdagen!

Body Oil (250 ml) – €4,99 Shower Foam (200 ml) – €3,99 Hand Cream (75 ml) – €2,99 Suger Body Scrub (250 ml) – €4,99 Shower Cream (250 ml) – €2,99

 photo IMG_4640_zpsacladyzb.jpg

Ik ben echt super enthousiast over deze nieuwe collectie! De geuren zijn echt super en fijn en vooral over de look & feel ben ik erg te spreken! Er is nergens een logo van Kruidvat te vinden waardoor ze er net iets chiquer uitzien. De prijzen zijn dan wel weer echt Kruidvat! Lekker budget voor een mooie verpakking en fijne producten. Ze doen me zelfs heel erg denken aan de producten van de Rituals, maar dan lekker betaalbaar voor iedereen!

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie? Meer van dit?

Groetjes, Pauline

Delen: