Kringloop vondst: Carmen Velvet Rollers

PicMonkey Collage

Om de zoveel tijd vind ik het leuk om eens lekker te gaan snuffelen in de kringloop winkel. Je vindt er altijd wel iets: wat leuks voor je kamer, een goedkoop boek of een lang vergeten beauty tool. Dit laatste vond ik afgelopen weekend al zoekend tussen de oude haardrogers en krultangen! Voor 5 euro vond ik een mega set warmte rollers van Carmen, ik gooide het op een gokje want hij zat stevig dicht getaped en nam hem mee naar huis… Eens thuis gekomen maakte ik de dichtgeplakte set snel open keek alles na, ik had een bonnetje meegekregen dat geldig was voor twee weken garantie dus echt bang voor een miskoop was ik niet. Na de rollers nagekeken te hebben zag ik al snel dat deze er nog perfect uitzagen en zelfs ongebruikt, wohoo! Er mist jammer genoeg 1 kleine roller en de klemmetjes om ze allemaal mee vast te zetten. Gelukkig heb ik toch niet genoeg haar om ze allemaal te gebruiken en met wat creativiteit was het probleem van de klemmetjes ook snel vergaan. Testen dan maar!!

PicMonkey Collage

In totaal zitten er 19 rollers in, bestaande uit 3 verschillende maten. Vier heel grote, zes middelmatige en negen smalle rollers.

Het opwarmen ging voor mijn gevoel heel erg snel, de set was voor ik het wist volledig klaar voor gebruik. Beginnend op de kruin heb ik de grootste rollers gebruikt en hoe meer ik naar beneden ging op mij hoofd, hoe kleinere rollers ik heb gebruikt. Beetje mousse erin en hoppa! Vervolgens heb ik ze met wat creativiteit vastgemaakt, ik had nog een aantal klemmen van een vorige set en samen met wat schuifspeltjes zaten ze zo vast!

20130831_195535

Een half uurtje later, als het éénmaal tijd was om het alles eruit te halen begon ik onderaan. En ooh, het was zo raar, ik weet niet of ik iets fout gedaan heb maar het leek alsof de puntjes van mijn haren er als het ware inplakt zaten. Natuurlijk niks ernstig en met wat voorzichtigheid kreeg ik ze gemakkelijk los maar het was zo vreemd! Ook op de rollers zelf zag je duidelijk een afdruk van mijn haarpunt erin staan. Heeft iemand hier ervaring mee? Heb ik iets heel erg fout gedaan?

PicMonkey Collage

Om heel eerlijk te zijn was ik ook niet echt te spreken over het resultaat… De krullen waren meer golfjes terwijl de rollers toch goed warm waren en er stevig in gezeten hadden… Ik was ergens toch heel erg teleurgesteld, ook al had het me maar 5 euro gekost.

Ik ga ze zeker nog eens uitproberen en hou jullie zeker op de hoogte met een update!

Hebben jullie al eens een kleine schat gevonden in de kringloop?

Groetjes, Pauline

Delen: