Vanille extract kan best een prijzig item worden als je vaak bakt. Daarom ging ik opzoek naar een recept om het zelf te maken en wat bleek? Het is mega gemakkelijk! Vandaag deel ik mijn DIY vanille extract recept met jullie!

Groetjes, pauline

 • Easy as pie, dit kan ik ook, leuk!

 • tallgirlinabigworld

  Heel makkelijk inderdaad, maar persoonlijk zou ik een kleinere hoeveelheid maken. Zo vaak gebruik ik geen vanille extract 🙂 Trouwens, ik vind de nieuwe (denk ik toch?) lay-out van je blog erg mooi!

  • Dat kan je ook doen natuurlijk! Ik vind het wel handig, dan ben ik zeker dat ik genoeg heb voor de komende jaren 😉 Het is inderdaad een nieuwe lay-out sinds een paar weken! Leuk dat je het ook mooi vindt, altijd fijn om te horen!

   xx Pauline

 • Evelyne

  Wow, het is inderdaad een makkelijk recept! Ik ga het zeker eens uitproberen!