Juicy Couture: Viva La Juicy

Juicy Couture is één van mijn favoriete merken. Het merk heeft hippe kleding, accessoires, leuke gadgets en natuurlijk ook parfum. Daarom stel ik jullie vandaag voor aan mijn favoriete parfum ooit! Dit is hem, mijn ‘signature scent’. Hij is lekker zoetig en past helemaal bij wie ik ben. Ik heb er al zoveel complimentjes over gekregen dat ik vond dat hij wel moest verschijnen op mijn blog. En hier is hij dan! Zoals jullie zien aan het flesje is hij al vaak gebruikt geweest en dat is ook zo, ik draag hem bijna dagelijks. Vriendinnen hoeven mij al niet meer te vragen welke parfum ik op heb want ze kennen het antwoord al…. Viva La Juicy.

Ik kocht hem in een kleine parfumerie op de luchthaven van Bonaire. Viva La Juicy was een parfum dat ik al langer op het oog had maar nooit eerder had gekocht vanwege, jawel, de prijs. Dat is het enige nadeel aan dit parfum. Daarom raad ik jullie aan om hem, als je de mogelijkheid ertoe hebt, taxfree te kopen. Dit scheelt echt een hoop centjes!
Laten we beginnen met het flesje. Dit vind ik al bijna een reden om het parfum te kopen!
Het is een grote, stevige glazen fles met een glazen dop in de vorm van een diamant. Op het flesje zit het logo van Juicy Couture in de vorm van een gouden, metalen plaatje geplakt.
Om de dop heen zit een grote roze strik die je er af kan halen. De achterkant van de strik is namelijk een elastiek. Aan de strik vastgemaakt zitten twee dingetjes. De ‘J’ van Juicy Couture zit met een veiligheidspeldje door de strik heen en de ‘Couture’ van Juicy Couture zit onder aan de strik vastgemaakt. Beide zijn ze in goud metaal, erg stevig.
Het flesje is zoals jullie wel kunnen lezen van erg stevig materiaal gemaakt en gaat dan ook niet meteen stuk!
En dan nu over tot het parfum zelf! Het is een zoete geur voor meiden van 14 tot 29 zou ik zeggen. Hij is zoet en jong! (niet dat je na 29 oud bent 😉 )
De geur bevat noten zoals: gardenia, karamel, chocolade, wilde bessen en jasmijn. Hoewel parfum heel persoonlijk is merk ik dat heel veel meiden (en mannen) deze geur super lekker vinden!
Ik vind het daarom erg moeilijk een geur te beschrijven met woorden, ga daarom lekker eraan snuffelen in de parfumerie!
Op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten.
Voor een flesje van 100ml zoals ik heb betaal je rond de 90 euro. Zeker geen budget geurtje moet ik zeggen! Voor de mensen die dit toch een beetje veel van het goeie vinden bestaan er rollertjes met het parfum erin die je gemakkelijk in je tas kan stoppen. Hiervoor betaal je zo’n 15 euro. Ik denk dat je ze bij de Sephora kan kopen.
Wat is jullie favoriete parfum?
Groetjes,
Pauline
Share: