Juicy Couture: starter bracelet

Voor mijn verjaardag kreeg ik een super mooie armband van mijn favoriete merk: Juicy Couture. Ik had hem al laten zien in een filmpje maar omdat ik toch merk dat jullie het leuk vinden om dit soort artikels te lezen heb ik besloten hem ook nog eens goed langs deze weg te laten zien. Zo zien jullie de details toch een stuk beter als op camera.
De armband die ik kreeg is een ‘Starter Bracelet’ en is eigenlijk bedoeld om bedeltjes aan te hangen. Dit ga ik niet doen om twee redenen: de armband is opzich al vrij groot en omdat de bedeltjes van Juicy Couture zo ontzettend groot zijn dat het gewoon niet meer zo mooi zou zijn!

Ik heb de armband zelf uitgekozen en gezocht op internet. Via de officiele site van Juicy kon ik hem helaas niet bestellen omdat ze net deze armband niet verzonden naar België. Na wat opzoek werk vond ik hetzelfde exemplaar op ebay! Hij was iets goedkoper en deze site verzond wel naar België! Hurray!

Laten we beginnen bij de verpakking. Het is een langwerpige, felroze doos met op de bovenkant en de voorkant het Juicy logo.

Op naar het belangrijkste: de inhoud! De binnenkant van de doos is gemaakt van zwarte stof met in het deksel, nogmaals, het Juicy Couture logo.
Je kan de armband vastmaken aan het doosje door middel van twee pinnetjes waarachter je dan de armband vastmaakt.

Daar is hij dan! Een echt beauty al zeg ik het zelf en ik ben er zoo blij mee! Het is een schakelarmband met aan de rechterkant een hartje dat bezet is met steentjes en een “J” van Juicy natuurlijk. Vooraan op het hartje staat nogmaals “Juicy Couture”.

Wat ik zo leuk vind aan dit merk is dat ze aan alle aspecten denken. De verpakking, het bandje, de bedeltjes en zelfs het slotje! Je maakt de armband vast door het staafje door het ringetje te halen en zelfs het staafje is helemaal à la Juicy ontworpen. Net zoals bij de sluitingen van de oorbellen zit aan elke kant van het staafje een kroontje.

Zoals ik al eerder zei kocht ik hem via Ebay. De exacte verkoper weet ik niet meer maar als je “starter bracelet” intypt bij de zoektermen op ebay kom je vanzelf een heleboel resultaten tegen. Pas op voor fake! Meestal als je wat beter naar de foto’s, de uitleg en de prijs kijkt wijst zich dit vanzelf uit!
De armband kostte € 62 met verzendkosten erbij gerekend. Pas wel op! Wanneer je dingen van een bepaalde waarde uit Amerika laat overkomen rekenen ze je vaak nog douane kosten aan. Dit moet je dan aan de postbode betalen wanneer die het komt afleveren. Bij mij waren de douane kosten zo’n € 25. Zeker niet niks dus!

Groetjes,
Pauline

Delen: