Ik ben jarig!

Vandaag is het weer zo ver, 18 januari. De dag waarop ik 20 jaar geleden ter aarde gebracht werd, de dag waarop mijn moeder dit me elk jaar weer verteld, de dag met taart, felicitaties en leuke cadeautjes. Zoals jullie het misschien al kunnen raden ben ik vandaag jarig! Vandaag word ik om precies half 5 vanmiddag 20 jaar oud en zoals ik elk jaar zeg, het gaat zooo snel! Het lijkt nog gisteren dat ik 19 werd maar nee, the big 2 it is!Vandaag krijg ik een nieuwe voordeur of stap ik op de tweede trein, zoals ze hier in Vlaanderen wel eens zeggen. Die rare Belgen toch ;-).

Aangezien ik jarig ben leek het me wel leuk om de “Birthday Tag” te doen. Een aantal vragen in verband met mijn verjaardag die ik voor jullie ga beantwoorden! Ik ben van plan een aantal van mijn kinder/jeugdfoto’s ertussen te zetten, het kind dat jullie te zien krijgen ben ik dus!

1) Wat was je favoriete verjaardagen cadeau?
Wel, deze is eigenlijk heel gemakkelijk en het zou een beetje vreemd zijn moest ik dit cadeau niet als het leukste beschouwen. Voor mijn 18de verjaardag kreeg ik namelijk mijn eerste lieve autootje cadeau. Wow! Nog steeds rij ik hier vrolijk in rond en vind ik mijn dropje (hij is zwart en klein) nog steeds de leukste auto van allemaal!

2) Wat was je favoriete leeftijd?
Deze vind ik eigenlijk best moeilijk om te beantwoorden maar als ik er dan echt één moet kiezen vond ik 18 het leukste. Opeens kreeg ik meer verantwoordelijkheid, ik haalde mijn rijbewijs, ging meer uit, alles was gewoon erg leuk dat jaar.

Drie koningen van 1997. Ik was toen 4!

3) Wat doe je wanneer mensen voor je verjaardag een liedje zingen?
Eigenlijk vind ik dit altijd een heel schaamtevol moment maar tegelijk ook heel erg leuk en liefdevol. Ik heb dan altijd het gevoel dat de mensen die zo blij en lief voor me staan te zingen dit echt menen en dit met volle overtuiging doen! Ik zing dan ook altijd uit volle borst mee wanneer we voor iemand anders zingen.

4) Wat was je favoriete verjaardag van wanneer je jonger was?
Ik denk dat met deze vraag de feestjes bedoeld word? Mijn favoriete verjaardag was toen ik met al mijn vriendjes ging ponyrijden. Mijn ouders hebben altijd erg hun best gedaan om leuke feestjes te geven, zo zijn we een aantal keer gaan schaatsen, zwemmen en kwam er eens een goochelaar die in de woonkamer allemaal trucs ging uitvoeren. Maar het ponyrijden vond ik toch een topper, ik wilde heel graag op paardrijles en dus gingen we ponyrijden. We werden opgemaakt als indianen en hoppa!

Op vakantie toen ik 3 was. Dat knuffeltje heb ik
trouwens nog steeds. Hij heet schaap!5) Wat is je ergste verjaardagen herinnering?
Om heel eerlijk te zijn heb ik er zover ik me kan bedenken geen. Mijn ouders deden altijd hun best om het leuk te maken die dag, ook al waren ze niet thuis, wat eigenlijk maar één keer gebeurd is, stonden er beneden mega ballonnen op me te wachten. En wanneer ik uit school kwam waren ze natuurlijk weer thuis!

6) Hoe vier je je verjaardag dit jaar?
Dit jaar geef ik een etentje voor vriendinnen en vrienden samen met een andere goede vriendin die rond dezelfde tijd als mij jarig is. We hebben precies dezelfde vriendengroep dus vandaar leek het ons leuk om dit samen te doen. We gaan lekker gourmetten en als dessert een chocolade fonteintje!

7) Hoe ziet je ideale verjaardags cadeau eruit?
Het ideale cadeau hoeft voor mij niks waardevols te zijn, al is het een leuke kaart met een zelfverzonnen tekst erop… Wat ik belangrijk vind is dat de persoon die me iets geeft er echt over heeft nagedacht en het oprecht leuk vind me wat te geven!

8) Wat is je favoriete verjaardags taart/cake?
Chocolade cake of crumble!

9) Als je een verjaardagsfeest met een thema zou geven, wat zou het thema zijn?
Cluedo! Ik zou zo graag eens cluedo in het echt willen spelen. Ik weet dat dit echt bestaat maar weet niet waar of hoe het werkt! Dan moet je allemaal verkleed komen in een bepaalde stijl en ga je met acteurs een moord oplossen, hierna eet je gezellig met je genodigden en ga je lekker vieren! Dit lijkt mij zoo leuk om eens te doen!

10) Voel je je nu ouder?
Niet echt, ik ben zeker volwassener geworden maar of ik me nu ouder voel? Nee, ik denk het niet.

Zo, dit waren alle vragen! Neem gerust de tag over voor jullie eigen verjaardag!
En dan heb ik nog één vraag voor jullie. Wat was jullie leukste verjaardag ooit?

Groetjes,
Pauline

Ps.: Willen jullie een filmpje zien over wat ik kreeg? Of is dat een stom idee?

Delen: