Handbag Butler: Mighty Purse

Jullie hebben deze al lang voorbij zien komen met kerst in mijn giftguide voor vrouwen. De super handige tas die meteen je mobiel oplaadt on the go. Ik merkte dat jullie er toch best nieuwsgierig naar waren, dus vond ik het tijd worden voor een duidelijkere blik en wat meer info! Vandaag dus: De Handbag Butler!

 photo IMG_3350_zps39795282.jpgDe tas heeft twee compartimenten die verdeeld worden door de batterij. De batterij klikt door middel van twee drukknoppen zo in de tas. Je kan hem er op die manier gemakkelijk uithalen om op te laden of wanneer je hem niet nodig hebt.

 photo IMG_3366_zps3b88b755.jpg

 photo handtas_zpsf7d70128.jpg

 photo IMG_3344_zps981e4619.jpgDe batterij heeft twee kabeltje. Eén USB kabel waarmee je hem in de computer of stekker kan opladen en één voor je mobiel. Bij de tas zitten standaard drie laders voor de verschillende merken die op de markt zijn. De universele, één voor de Iphone 3 en 4 en natuurlijk ook voor de Iphone 5 en 6. De batterij is in ongeveer een uurtje opgeladen en hiermee kan je gemakkelijk je mobiel twee maal opladen.

 photo IMG_3346_zps41ffb453.jpg

 photo IMG_3348_zps19c683c6.jpgDe binnenkant hebben ze ook erg leuk ingedeeld. Er is plek voor een aantal kaarten en een ritscompartiment voor bijvoorbeeld geld. Als ik op stap ga met deze tas is dit ook gelijk mijn portemonnee. Hij is super compact dus een grote portemonnee past er echt niet in. Persoonlijk stoort mij dit totaal niet. Bij het uitgaan neem ik nooit, maar dan ook nooit mijn portemonnee mee. Meestal stop ik mijn identiteitskaart, bankkaart en wat geld in het hoesje van mijn rijbewijs (ook als ik niet rij, just in case), maar dit kan je natuurlijk niet afsluiten en gaat zo in mijn tas mee. Dit is dus echt wel een veiligere optie voor wat ik altijd maar deed!

 photo IMG_3358_zps49370ff5.jpgAan de andere kant van de batterij stop je dan je mobiel want daar zit ook het kabeltje om je mobiel op te laden. Deze foto’s zijn trouwens nog voor de kerst genomen met mijn oude iPhone 4 die een stuk kleiner is dan de iPhone 6 die ik nu heb. Ik merk op dat het met de oplader voor de iPhone 6 toch iets krapper is. Het gaat nog steeds vlot, maar gewoon iets krapper.

 photo IMG_3360_zps496b8824.jpg

 photo IMG_3361_zpsc7da7636.jpgDe tas kost € 99,95 en is heel erg makkelijk te verkrijgen online en in verschillende winkels! Zoals jullie kunnen lezen ben ik erg enthousiast over dit concept, een batterij verstopt in een mooi tasje, waarom ben ik daar nooit opgekomen?! Vriendinnen beginnen ondertussen ook door te hebben wat voor tas het eigenlijk is en ik krijg dan ook veel mobieltjes toegestopt om op te laden tijdens het dansen!

Wat ik ook zeker even belangrijk vind om te melden is dat ik me er eigenlijk veel veiliger mee voel. Heel raar, maar ik ben nooit meer bang dat mijn mobiel op het verkeerde moment uitvalt en ik niemand meer kan bereiken. Vaak zijn we natuurlijk samen in een groep, maar als ik eens alleen naar een event ga en ik toch een stukje door de donkere stad moet wandelen ben ik maar wat blij dat ik hem bij me heb! Dit klinkt misschien een beetje overdreven voor een tas, maar de zekerheid dat ik altijd iemand kan bereiken vind ik een erg fijn en veilig gevoel!

Wat denken jullie ervan. Is het iets dat jullie vaak zouden gebruiken?

Groetjes, Pauline

Delen: