Garnier Ultimate Beauty Oil

IMG_0218Me insmeren is iets waar ik altijd al een ‘liefde-haat’ relatie mee heb gehad. Gedeeltelijk ook omdat ik vaak gewoon te lui ben om het te doen, maar meestal omdat ik dan een hele tijd met een vet en plakkerig lichaam moet rond lopen. En als ik ergens een hekel aan heb, dan ik is het dat wel. Je kleren die tegen je aan kleven en dan ook weer vettig worden, of de lakens van je bed. Hoeveel of hoe weinig product ik ook op smeer, kleverig blijf ik altijd… 

Om deze reden was ik al een tijd op zoek naar “het” product om me snel, efficiënt en niet-plakkerig mee te kunnen insmeren en de prachtige huid te krijgen waar iedereen van droomt.

Of ik dat gevonden heb vertel ik jullie vandaag!

Ik ben iemand die heel erg vatbaar is voor reclame. Maakt niet uit of het op de televisie is of in een magazine, ik ben gewoon een makkelijk slachtoffer hiervoor. Zo ook met dit product, ik zag de reclame met een prachtige dame die zich nog snel even insmeert en dan zonder plakkerige huid op date gaat met haar droom man. “Hier kan ik me wel in vinden” dacht ik in jogging broek en met vettig haar op de bank en snelde naar het Kruidvat om een flesje van deze wonder olie te scoren!

IMG_0220

De olie beloofd de huid te: voeden, verbeteren, versterken, verzachten, beschermen én ze te laten stralen. Wow, dat zijn nog eens een hoop beloftes, maar kunnen ze deze ook allemaal waar maken?

En hoe komt het dan dat deze olie dit allemaal kan? Ook daar hebben ze bij Garnier een goed antwoord op! De olie is namelijk een mix van een aantal verschillende oliën, zo heb je argan olie, macadamia olie, amandel olie en rozen olie. Deze combinatie zorgt ervoor dat “de natuurlijke perfectie van de huid word hersteld”.

IMG_0217

De voornaamste reden waarvoor ik deze olie kocht is omdat deze razend snel moet intrekken en je bij wijze van spreken in drie tellen klaar bent en een super gevoede huid overhoud.

Wel, ik ben hem nu ongeveer een maand aan het gebruiken en ik ben er erg tevreden over. Wanneer je de olie aanbrengt merk je meteen dat je huid een mooie gloed krijgt, dit is voornamelijk doordat het olie is en dit alles wel kan doen glanzen maar ook, als de droge olie is ingetrokken behoud je deze glans. Dit vind ik zelf heel erg leuk om op te sprayen als je een jurkje of een rokje aandoet, ik spray dan net voor ik weg ga even mijn benen in en ze zien er de hele tijd weel gezond uit! De olie trekt snel in, de grootste reden waarvoor ik deze kocht, maar ik merk toch dat deze wel een beetje vettig aanvoelt. Natuurlijk nooit zo vettig als een dikke body lotion, maar ik was toch altijd even mijn handen nadat ik hem heb aangebracht.

De olie zit in een makkelijk spray flacon waardoor je zonder dat de olie overal op terecht komt je je kan insmeren. Ook heb je per insmeer beurt niet erg veel product nodig, de olie smeert heel gemakkelijk en snel uit.

Is mijn huid nu echt verbeterd gedurende deze maand? Goh, moeilijk te zeggen. Hoewel het weer op dit moment niet droog en ‘schadelijk’ is voor je huid als de winter is mijn huid toch van opgeknapt. Ik merk het vooral aan het bruine kleurtje dat ik deze zomer heb opgedaan, meestal is dit vrij snel weg, voornamelijk doordat ik me niet zo goed insmeer. Maar deze zomer heb ik het al super goed kunnen onderhouden!

Eindconclusie? Ik vind dit een heel erg fijn product! Vooral voor on-the-go als je niet veel tijd meer hebt is dit ideaal. De olie trekt snel in, voelt niet vettig over je hele lichaam en je krijgt er een prachtige gloed voor in de plaats! Hoewel dit mijn huid op dit moment goed onderhoud denk ik dat ik deze winter toch weer zal moeten overstappen op een iets dikkere lotion. Met het warme weer van op dit moment is dit product ideaal, maar voor de winter zal je toch iets ‘zwaarders’ nodig hebben! De olie kost €8,49 en is koop bij de drogisterij.

Groetjes, Pauline

Delen: