Foto shoplogje: H&M en M.A.C

Vandaag een kleine uitstap naar Wijnegem shoppingcenter. We wisten precies waar we moesten zijn en stonden dan ook vroeg voor de deur. Klaar om al de drukte te vermijden sprongen we eerst de Hollister binnen, daarna door naar M.A.C en eindigen met H&M. Ik was vooral benieuwd naar de Beyoncé collectie die daar nu te koop is en had online al een aantal stuks uitgekozen die ik zeker wou passen. Onder andere een bikini, een maxi dress en een leuk kort jurkje. Helaas geen bikini, de maxi dress werd afgekeurd door mijn gezelschap dus liep ik tevreden weer naar buiten met mijn jurkje! Kijk snel verder om alles te bekijken.

Laat ik beginnen waar ik als eerste iets kocht, namelijk de M.A.C store die schuin tegenover de Hollister winkel zit. Ik was op zoek naar een mooie bronzer/blush waar ik mee kan shapen. Het meisje was super vriendelijk en wees me meteen hun meest verkochte blush aan die heel goed gebruikt kan worden om te shapen. M.A.C zou M.A.C niet zijn moesten ze je niet mooi opmaken en goed uitleggen hoe je alles het beste kan gebruiken. Het meisje deed me eerst voor hoe het moest en toen mocht ik de andere kant zelf proberen terwijl zij toekeek en advies gaf. Super tof! Ik liep happy de winkel uit met een blush genaamd Harmony. Hij heeft me rond de €21 gekost. Een uitgebreide review volgt!

Stop nummer 3: H&M. Het heeft een hele tijd geduurd voor ik weer wat leuks vond in de H&M maar de laatste maanden is mijn liefde voor deze leuke winkel weer hersteld. Oorspronkelijk ging ik voor de Beyoncé collectie die nu te koop is, ik wilde namelijk heel graag de gele bikini uit deze collectie, een maxi dress en het jurkje dat ik gekocht heb.

Laat ik beginnen met het jurkje. Het is een heel mooi zwart kleedje dat tot net boven de knie komt. Een vrij diepe decolleté en een open rug maken het super sexy en speels zonder al te veel te laten zien! Er zit een extra steun ter hoogte van de borsten aangezien je hier bijna onmogelijk een bh bij aan kan zonder dat je deze erg ziet. Rond de hals en armen zitten er een heleboel kraaltjes die in een cirkel rond lopen.

De maten vallen vrij groot en er zit een super mooie vorm in die al je rondingen goed doet uitkomen. Dikke duim voor Beyoncé! Zij heeft begrepen wat vrouwen met rondingen willen! Ook de prijs zat goed, ik betaalde voor dit jurkje €19,95.

Als laatste scoorde ik een heel zomers bloesje/topje wat ik de komende maanden zeker veel zal dragen. Ook super handig voor op vakantie want hij is zo dun en licht dat hij amper plaats zal innemen in de koffer. Hij komt uit de Divided collectie en heeft aan de voorkant een leuk en kleurrijk patroon waar kleine glittertjes doorheen zitten. Aan de achterkant loopt hij centraal over de rug en is helemaal van kant. Super leuk te combineren met een bikinitop en een shortje.

Voor deze top betaalde ik €14,95. Leuk hé?! Verder heb ik jullie hulp nodig. Ik ben al een tijdje opzoek naar een mooie jumpsuit die niet al te prijzig is. Kunnen jullie me helpen?

Groetjes,
Pauline

Delen: