Foto Shoplog: H&M

 photo Unknown4_zpsde729ad0.jpg

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik nog eens goed geshopt had en dit heb laten zien aan jullie! De reden hiervoor is vooral omdat ik gewoon amper nog leuke dingen in de rekken zie liggen. Gelukkig vond ik op mijn laatste shoptripje wel een aantal leuke items en deze ga ik vandaag met jullie delen! Omdat het veel te weinig was voor een video, laat ik mijn gekochte spulletjes zien in de vorm van een artikeltje.

Zoals bijna altijd vond ik alles in de H&M, geen idee hoe het komt, maar tegenwoordig haal ik zoveel bij die winkel!

Als eerste kwam ik dit basic blazertje tegen. Hij is simpel, zwart, heeft lange mouwen en is mooi getailleerd. Ik heb al een soortgelijk jasje, maar die heeft driekwarts mouwen en het komt tegenwoordig vaker en vaker voor dat ik toch iets mis met lange mouwen!

H&M photo Unknown_zps97e1d302.jpg

Wat ik vaak mis bij dit soort blazers is dat ze je vormen totaal niet accentueren en dat ze gewoon recht naar beneden lopen, geen vorm. Juist om die reden was ik al een tijdje op zoek naar de perfecte zwarte blazer! Zoals je kan zien op de foto hieronder, lopen er twee naden in een soort boog naar binnen, dat is precies wat ik zoek ik een blazer omdat net die ‘kromme’ lijnen je figuur mooi volgen.

 photo IMG_9596_zps40f0e7b0.jpg

Verder is hij gewoon erg simpel gehouden. Twee kleine zakjes en mouwen die je kan opvouwen. De voering is van een donker grijs stofje gemaakt met streepjes, erg leuk voor als je je mouwtjes opvouwt! Hij heeft me €29,95 gekost.

 photo IMG_9592_zps4446946b.jpg

Het volgende item dat ik tegenkwam was een super mooie, appelblauw zeegroene blouse! Ik was al een tijdje op zoek naar meer kledingstukken met een v-hals en met de volgende twee items ben ik hier goed in geslaagd.

 photo Unknown1_zps8ac83508.jpg

Het is een heel lichte blouse met lange mouwen en ik weet al precies hoe ik hem ga combineren! Een zwarte broek met de blouse erin gestopt, een leuk riempje erbij en wat gouden accessoires. Voor een avondje uit draag je er dan een paar zwarte pumps onder, als je het wat meer casual wilt draag je laarzen, fun either way!

 photo IMG_9612_zps768d817d.jpg

De mouwen zijn simpel gehouden met twee kleine knoopjes, knoopjes waarvan ik nu al weet dat ik ze nooit alleen ga dichtkrijgen! Ik ben er alleen nog niet helemaal over uit of ik de mouwen zo ga laten of ze ga opstropen wanneer ik de blouse ga dragen. Je kan hem halen voor €24,95.

Het derde item dat ik vond is een simpel zwart truitje met ruches aan de voorkant, ook deze met een v-hals.

 photo Unknown3_zpsb38d6bcd.jpg

Het truitje heeft driekwarts mouwen en sluit mooi aan, perfect voor wanneer ik eens wat simpels wil aantrekken, maar toch niet te simpel. Als je snapt wat ik bedoel, hihi! Hij kost €19,95.

 photo IMG_9620_zps9afbc6f8.jpg

Als laatste komen we natuurlijk bij de accessoires! Technisch gezien heb ik deze sjaal niet samen met de rest gekocht, maar ook deze kocht ik laatst bij de H&M, dus daarom laat ik hem toch maar even zien.

 photo Unknown5_zps21fd49e4.jpg

Het is een gigantische, beige sjaal met glinsterende draadjes erdoorheen. Door zijn kleur kan je hem echt met een heleboel andere kleuren combineren en doordat hij zo groot is, is hij ook lekker warm! Hij kostte €7,95.

 photo IMG_9629_zps9746f578.jpg

Zo, dit was de foto shoplog weer! Wat is jullie favoriete item?

Groetjes, Pauline

Delen: