Foto shoplog H&M: Maart 2014

 photo Unknown_zps798514c8.jpgGoedemorgen beauty’s! Als je me volgt op Twitter wist je al dat ik afgelopen weekend weer een heel klein beetje schade heb aangericht aan mijn bankrekening. Gelukkig heb ik me nog goed ingehouden en is het te weinig voor een filmpje. Net zoals de 3 vorige foto shoplogjes heb ik weer geshopt bij de H&M en alleen de H&M. Ik weet niet wat het is met die winkel, maar ik kan er de laatste maanden zoveel leuke spullen vinden! Dus bij deze, ook vandaag weer mijn drie geshopte items van de H&M. Ik begin een patroon te zien,  jullie ook? Een leuke tip die ik nog even wil meegeven is dat wanneer je voor 15 maart naar Wijnegem shoppingcenter gaat, je een boekje met allemaal kortingsbonnetjes kan halen! Ik wist dit eerst niet en ben snel voor ik ging afrekenen nog naar de infobalie gesprint want er zit ook een bonnetje voor de H&M in.

Ik ben bij deze shoppingtrip een klein beetje buiten mijn comfort-zone gegaan, maar dat zien jullie zo allemaal! Als eerste vond ik dit leuke gestreepte truitje. Hij is wit met donkerblauwe strepen en zit zooo lekker! Ik heb hem deze week al twee dagen gedragen en elke keer als ik in de spiegel keek vond ik hem er zo leuk uitzien! Ik heb hem gedragen met een donker blauwe jeans, een zwart topje eronder want ik vind de voorkant net iets te hoog om zonder topje te dragen en mijn bruine laarzen! Ook heb ik de mouwen een beetje opgestroopt.

 photo IMG_0049_zps3bb7d441.jpg

Op de borst zit een wit zakje. Niet echt bedoeld om iets in te stoppen, maar gewoon voor de leuk!

 photo IMG_0050_zps07aa41ec.jpg

Verder heeft hij een ronde hals. Meestal vind ik ronde halzen niet zo mooi bij mij staan, maar deze keer vond ik het wel leuk. Ik begin echt een beetje andere dingen te kopen dan ik gewend ben en dat vind ik helemaal tof!

 photo IMG_0051_zps911b9b84.jpg

Ook is het truitje langer aan de achterkant dan aan de voorkant. Heeft dit eigenlijk een specifieke naam?!

 photo IMG_0052_zpse77faac4.jpg

Let wel even op met de maat, want dit truitje valt heel erg groot uit. Zelf heb ik hem in een maatje XS gekocht en nog is hij erg breed! Net zoals bijna alle items die in de H&M te koop zijn, heeft dit truitje me €19,95 gekost! Als volgende vond ik dit leuke t-shirtje wat ik samen gekocht heb met het jeansvestje wat je hieronder nog zal zien verschijnen.

 photo IMG_0034_zps8846b285.jpg

Het is een donkerblauw, kanten t-shirt. Als ik het me goed herinner was hij er ook in een lichtere kleur. Ik kocht dit t-shirtje om samen te dragen met een jeans vestje dat ik net daarvoor vond.

 photo IMG_0038_zps7c7d8505.jpg

 photo IMG_0040_zps76ba1241.jpg

Ook deze heeft me €19,95 gekost. En dan hetgene waar ik niet erg zeker over was tot ik het aantrok, het jeansvestje! Ik zag hem hangen op een pop in de winkel en aangezien ik al een tijdje op zoek was naar een soortgelijk vestje, besloot ik hem eens aan te trekken met dit t-shirt eronder en het stond leuk!

 photo IMG_0042_zps8b6ff7d9.jpg

Het is een heel lichte kleur jeans met de klassieke knopjes en zakjes die je meestal op een jeansvestje ziet! Ook hier heb ik de mouwen een beetje opgeplooid gewoon omdat ik het leuker en meer casual vond staan!

 photo IMG_0044_zpsc2863e4f.jpg

 photo IMG_0046_zps2e9791b0.jpg

Voor het jeansvestje heb ik €34,95 betaald! En dat was het dan weer wat betreft shoppen. Ik weet dat er de laatste tijd wat minder artikels online komen, maar met het nieuwe semester en veel nieuwe taken voor school is heel mijn schema weer overhoop gehaald. Ik hoop dat jullie dit begrijpen en weet dat ik erg mijn best doe om zo snel mogelijk weer op een goed aantal artikeltjes per week te zitten.

Zouden jullie het fijn vinden moest hier een vast schema in komen te zitten? Dat jullie op voorhand weten wanneer jullie een artikel kunnen verwachten?

Groetjes, Pauline

Delen: