Met kerst kreeg ik een Louis Vuitton Speedy 30 cadeau! Ik heb hem helemaal in gebruik genomen en georganiseerd. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal meedraag in mijn tas en hoe hij netjes blijft!

Links naar alle producten

Louis Vuitton Speedy 30
Kleur: Damier Ebene

Louis Vuitton Portemonnee
Model: Josephine
Kleur: Damier Ebene

Organiser
Merk: Samorga

Henri Bendel Sleutelhanger
Lippenstift

Groetjes, Pauline

  • Caitlyn Serlet

    Dit klinkt misschien raar, maar ik ben zo gewoon aan Nederlandse bloggers dat ik even moest wennen aan het Vlaams, terwijl ik zelf natuurlijk wel ook gewoon Vlaams ben. Hele leuke video, je organiser vind ik echt top.
    xx

  • Zo’n organizer lijkt me echt wel handig. Anders ligt alles zo overhoop en door ekaar eh. Handig ook dat er een vakje speciaal voor een beker of flesje is.