Vandaag een review & demo van de nieuwste en coolste tandenborstel op de markt! Klik ook verder voor de winactie en maak kans op je eigen exemplaar!

 

Winactie!

— WINACTIE GESLOTEN —

Vul, om kans te maken, het onderstaande formulier in. De winactie zal gedurende twee weken lopen en de winnaar krijgt een persoonlijke mail van mij! Veel succes!

Oral-B Genius 9000 t.w.v. € 299,-!!

Groetjes, Pauline

 • Luana Sedola

  heyy Pauline
  ik zou deze magische tandenborstel super graag willen winnen omdat ik wel iets aan mijn tanden wil doen en ook gewoon omdat ik weet dat ik toch nooit zo een dure tandenborstel krijg, jammer. maar hopelijk ontvang ik een leuk mailtje in mijn mail-box hihi.
  groetjes je fan luana xxx.

 • Simran kaur

  Heeft iemand een mail gekregen?

 • Jenny Debets

  Ik zit serieus met hoop te wachten hahahaha, maar ik weet dat veel mensen meedoen. Veel succes iedereen. 🙂

 • Laura vanoverberghe

  Heey!, wauw wat een uitleg!! Je legt alles uit tot in de detail hoe je alles precies moet gebruiken ( op reis, opladen , gsm gebruik enz) alles dus! Ik vind het heel belangrijk net zoals jou om een gezonde mondhygiëne te hebben xant veel mensen poetsen hun ting niet en daar heb je nu mensen ten denken aan gemaakt dus goed zo ( je zou beter tandarts worden 😉) Ik zoek altijd in de winkel naar tandpasta voor wittere tanden daarom gbruik ik nu oral B 3D luxe ( ik weet de naam niet meer volledig) en de reden waarom ik mee doe is vooral omdat ik vaak oplerkingen krijg van dat mijn tanden te groot zijn enz ( mij tanden zijn geel ofzo ) maar het is niet fijn om te horen xant ik vroeg bij ook af van kan je u tanden laten verkleinen enz omdat ik er mij niet goed over voel. en ja ik zelf weet ook dat ik heel erg weinig kans maak om te winnen dus ja maar elk woord dat ik zei meen ik oprecht , succes met het kiezen van een winnaar groetjes!

 • Femmie

  Ik zou graag winnen omdat ik een beugel heb en het soms lastig is om met een elektrische tandenborstel te poetsen. Ik zou ook ietsje meer met mondhygiëne moeten bezig zijn, dus dit zou een perfecte motivatie zijn. Alvast bedankt!

 • Hanane El A

  Hey, dit is de ultieme winactie voor mij 😀Mondhygiëne is voor mij zo ontzettend belangrijk. Ik poets mijn tanden 3 maal per dag. Ik moet toegeven dat ik een lichte obsessie heb met mijn tanden. Zo een luxetandenborstel als de Oral-B 9000 zou het echt compleet maken. It would be amazing if i win!

 • Ik gebruik al jaren Oral B, dus ik ben zeker benieuwd naar deze nieuwe versie en ik zou ‘m heeeeel graag winnen. Ik kijk ook snel naar tanden en vind tandhygiene ook zeer belangrijk. Handig ook, die app, zeker met die trofees 🙂 Ik poets uiteraard twee keer per dag mijn tanden, en ik doe het ook vrij lang (meestal 4 minuten).

 • shauni kusé

  Hey, Zelf vind ik mondhygiëne ook heel belangrijk! Als het lukt poets ik mijn tanden ongeveer drie keer per dag. Ikzelf poets mijn tanden nog met een manuele tandenborstel dus misschien is het wel eens tijd voor iets anders 😉

 • Bente Pommé

  Hoi Pauline ik zou de tandenborstel super😍 graag winnen☘ want ik wil mijn tanden beter gaan poetsen en ik wilde al zo’n goeiien tandenborstel kopen maar ik vond het wal wat prijzig💰 dus ik doe mee met de winactie en nu maar 👍🏻 dat ik win 😜😜❤️

 • Fatima

  Haiii❤️ Ik wil heel graag mee doen ik vind dat ik niet goed poets en wil dat graag verbeteren en dit is natuurlijk ideaal maar je kans is klein dat ik het win👑 Ik blijf hopen🙏🏻 en ik blijf ookvan je houden je video’s worden steeds leuker en leuker loveYou❤️ Ik hoop dat u me kan helpen naar wittere tanden😁❤️

 • Tiana de Greef

  Hoi ik wil meedoen met deze winactie omdat ik heb gevoelige tanden een ik draag binnenkort blokjes een dan wil ik een heele voede tandenborstel hebben een ik rei ook vaak dus dan is dat echt super makkelijk die tandenborsten xxx tiana (titi)

 • Emmelie Bemers

  hoii, ik zou graag deze tandenborstel willen winnen omdat ik altijd al een beetje problemen heb met mijn tanden. ik heb opzich wel mooie tanden (wordt altijd gezegd, maar vind ik ook wel) maar heb altijd alleen snel last van tandplak en van mijn tandvlees, en dat ligt waarschijnlijk aan mijn poetsmethode, en als ik die tandenborstel zou winnen dan zou het hopelijk minder worden.

 • Aneska

  Hoi ! Ik zou heel graag willen mee doen met de win actie… Maar na het inloggen krijg ik het formulier niet…