Filmpje ♥ Giftguide Voor HEM 2015!

Vandaag zijn de mannen aan de beurt! Ik deel 8 cadeautips die zeker van pas zullen komen bij het shoppen voor jullie geliefde mannen! Happy shopping!

1) Kerst boxershorts
Het eerste cadeau is meteen ook het “grappigste” en het goedkoopste. Een grappige kerst boxershort is weer een variant op de ugly christmas sweater rage die nu volop aan de gang is! Is je geliefde of vriend een beetje beschaamd? No worries! Met een boxershort is hij toch feestelijk, maar kan hij hem gemakkelijk verstoppen…met een broek ;-).
– Action: € 2,95-

2) HEMA Geldclip
HEMA, HEMA, HEMA, wat heb je dit jaar toch goed je best gedaan! Voor zowel mannen als vrouwen heb ik er dit jaar veel leuke en betaalbare cadeaus zien liggen! Ze volgen echt de trends heb ik zo het gevoel en dat doen ze goed! Ik vond deze geldclip echt super tof en grappig tegelijk! Ik weet zeker dat mijn vriend deze ook echt gaat gebruiken tijdens het uitgaan bijvoorbeeld. Ze hadden naast deze geldclip echt nog een heleboel anderen typisch “mannelijke” producten liggen. Zeker eens een bezoekje waard!
HEMA: € 2,75-

3) Bokszak wasmand
Mijn vriend woont zo goed als bij ons in, maar de was gaat wel nog steeds mee naar huis. Voorheen vond ik doorheen mijn kamer en vooral in de zetel hoopjes kleding die in de was moesten. Omdat het hier bij ons niet in de wasmand kon en omdat hij een tikkeltje te lui is om elke keer een plastic zak te nemen was dat het lot dat voor mij geschapen was. And then came the laundry bag! Ik vind dit zo een leuk cadeau! Mannelijk, maar toch met een duidelijk doel.
– Coolgift: € 32,95-

4) Old Guys Rule
Dit jaar leerde ik een nieuw merk kennen waarbij ik meteen dacht “GIFTGUIDE!”. Ik probeer altijd zoveel mogelijk rekening te houden met verschillende leeftijden en interesses, maar de vorige edities miste toch een beetje de vaderfiguren. De Old Guys Rule producten zijn super geschikt voor de iedere oudere, mannelijke persoon in je leven. De Old Guys Rule producten zijn momenteel super populair en maken hun weg ook naar onze kant! In België en Nederland zijn ze nog iets moeilijker te verkrijgen, maar je kan ze online bestellen direct bij de leverancier! Je kan je bestelling doormailen naar: info@blsoutdoor.nl, een beetje een onconventionele manier van online bestellen, maar je krijgt er wel super originele en moeilijk verkrijgbare producten voor in de plaats! De volledige catalogus vind je onder de link hieronder!
Old Guys Rule

5) Bacon Balm
Ik denk dat de rage van grappige lippenbalsems zeker nog niet voorbij is! Toen ik opzoek was naar kleine cadeautjes voor mijn vriend kwam ik deze tegen! He loves bacon and he has lips, score! Ik heb deze besteld via Ebay, maar ook op Amazon kan je je eigen Bacon Balm bestellen.
Ebay: € 7,70-

6) Koffer stickers
Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik ze juist voor het eerst gezien heb, maar we kwamen net van het vliegtuig af en ze liep voor me. Het meisje met de super stoere koffer die beplakt was met super toffe stickers van plekken waar ze geweest was. Toen ik laatst in de AS Adventure een beetje tussen hun gadgets aan het snuffelen was, kwam ik ze tegen! Dezelfde toffe stickers, gewoon samen in een pakje! Een groot deel van de stickers mag ik al opkleven, maar voor een ander deel moet ik nog even doorvliegen.
AS Adventure: € 14,95-

7) Boek: Build Your Own Burger
Ik merk dat mijn vriend, jep veel van deze cadeaus zijn voor hem, de laatste maanden veel meer interesse krijgt in koken en daar bedoel ik meer bepaald vlees bakken mee. Hij zoekt marinades op, manieren om je vlees beter te maken,… Daarom leek dit mij het gepaste moment om hem zijn eerste kookboek ever cadeau te doen! Een super leuk en gemakkelijk boek waar je al snel eens doorbladerd! Dit wordt een hit!
BOL.com: € 15,99-

8) Popcorn machine
En dan als kers op de taart! Een popcorn machine! Met oog op dat wij waarschijnlijk binnen nu en een jaar samenwonen is het leuk om af en toe eens iets grappigs te kopen. Dit zijn de soort dingen waar wij dan waarschijnlijk geen budget voor zullen reserveren. Jammer genoeg is mijn cadeau plan een beetje in het water gevallen. Ik had hem besteld bij de webshop van de Wehkamp omdat dat de enige plek was die een ‘vintage’ uitziende machine had voor een goede prijs. Ik had verwacht dat ze de doos nog eens zouden verpakken als bescherming en misschien antidiefstal, maar dat was niet het geval. De doos stond dus open en bloot bij mij aan de voordeur. Mijn vriend kwam eerder thuis en vond als eerste de doos… Met als gevolg dat ik heel verwarde sms’jes kreeg, haha! Een kleine tip voor jullie, let hiermee op als je een pakje besteld en het moet nog even geheim blijven!
Wehkamp: € 69,95-

Voilà! Mijn cadeautips voor alle mannen in je leven voor dit jaar! Happy shopping!
Welk cadeau is jullie favoriet?

Groetjes, Pauline

 

Delen: