Favoriete series van het moment

Laatst kreeg ik de vraag of ik nog enkele series kende die ik jullie kon aanraden. Wel, ik zou niet Pauline heten moest ik dit niet kunnen. Als serie addict heb ik zeker en vast een paar toppertjes die jullie zeker moeten zien! Zo heb ik er met kerst enkele gekregen en heb ik er nog een aantal op de ‘te kijken’ stapel liggen. Tips genoeg dus! Meestal kijk ik series op dvd maar sinds ik de opname knop op onze digibox heb ontdekt is het me gelukt ook een serie volledig op de televisie te volgen. Zo ben ik op dit moment 3 series aan het kijken. Whoops, i’m an addict!

1) Pretty Little liars:

Laat ik beginnen met de serie die ik op de televisie volg. Elke zaterdag op Vijf neemt mijn digibox Pretty Little Liars op. Een echte meisjes serie met 4 boezem vriendinnen die de geheimen van hun ‘niet zo geliefde’, verdwenen vriendin achterhalen. Ze worden gestalkt door een zeker ‘A’ die al hun geheimen kent, ze stuurt hen via allerlei manieren boodschappen en dwingt hen tot het doen van bepaalde dingen. Ze verdenken een heleboel mensen doorheen de serie en ik ben er nog steeds niet achter wie ‘A’ nu zou kunnen zijn.

Het is best spannend en blijft leuk om te kijken omdat er heel de tijd dingen veranderen en mensen van wie je dacht dat ze iets hadden gedaan blijken dan volledig onschuldig te zijn. Of net niet ;-).

 

2) Vampire diaries, seizoen 3:
Deze lag dit jaar onder de kerstboom te blinken. Hij was deze zomer al uit gekomen op dvd maar had er eerder geen tijd voor gehad om hem te halen. Natuurlijk is het handig als je de eerste 2 seizoenen gezien hebt! Maar ook het derde seizoen doet zeker niet onder voor de eerste twee. Er is een heleboel veranderd en de karakters zijn nog meer ontwikkeld als eerst. Meer mensen in het dorp weten van de vampiers en weerwolven en dat maakt het alles verschrikkelijk spannend.

Er komen nieuwe ‘wezens’ bij en alles word nog een stuk spannender. Zeker een aanrader maar helaas niet de volgen als je de eerste twee seizoenen gemist hebt. You know what to do! Ook zijn ze in Amerika al druk bezig aan het vierde seizoen, super leuk dus!

 

Gossip Girl seizoen 5:
Ook deze lag op de avond van 24 December verpakt onder de kerstboom. Ook al heb ik nog niet de kans gehad om hem te kijken, mijn verwachtingen zijn hoog! Daarom vond ik het toch de moeite om hem aan dit lijstje toe te voegen, er zijn ook nog vier andere seizoenen die je kan bekijken…

Ik vond de vier vorige seizoen super leuk dus ik ben benieuwd! Hebben jullie seizoen vijf al gezien?

 

Desperate Housewives seizoen 8:
Een kleine verslaving van mijn moeder en ik die we elk jaar weer als “verrassing” onder de kerstboom leggen en dan zonder schuldgevoelens volledig uitkijken in 2 weken. Ik vind dit zo’n geweldige serie, zo grappig en super spannend te gelijk. De acteurs en actrices zijn hier zo goed en spelen zo goed op elkaar in dat het alleen maar geweldig kan zijn. Maar helaas, to all good things comes an end, en zo is dit achtste seizoen het laatste. Nog meer spanning en intriges, just what i like!


Ik vind het heel erg jammer dat dit het laatste seizoen was. Maar geen nood, ik kan altijd opnieuw beginnen met kijken, het is zoveel dat je het bijna niet kan onthouden wat er allemaal gebeurd is, zo beleef je het opnieuw en opnieuw!

 

Friday night lights seizoen 1:
Deze kocht ik eigenlijk in een opwelling. Ik had niks meer te kijken, hij was goedkoop en zag me er wel leuk uit. Het gaat over een groep jongeren op school, het american football team, de leerkrachten en trainers. Ik heb er nog maar enkele afleveringen van gezien en ik vind het best leuk tot nu toe!

Ik vind wel dat je er de tijd voor moet nemen, ik vond het namelijk best ingewikkeld en vond het moeilijk meteen te weten wie wie was en wie met elkaar een relatie heeft. Het is niet iets dat je zomaar even gaat kijken vind ik.

 

True blood seizoen 2:
Deze had ik al een tijdje rondslingeren en heb er nog maar een paar afleveringen van gekeken. Wederom even spannend en vies als het eerste seizoen. Erg leuk en geeft een totaal andere kijk op de hele vampieren hype. Het gaat over een meisje dat gedachten kan lezen en verliefd word op een vampier. In die wereld hebben vampieren hun eigen rechten en politieke partijen. Maar ook een heleboel mensen zijn er tegen. Sommige leven dan ook in het geheim en anderen komen er dan weer voor uit.


Ook de hele zuiderse setting vind ik heel leuk en dat is wat deze serie zo anders maakt dan de andere. Lekker vies en zweterig en super leuk!

Ik hoop dat ik jullie wat ideetjes gegeven heb!
Wat zijn jullie favoriete series van het moment?

Groetjes,
Pauline

De foto komt hier vandaan.

Delen: