Eylure enchanted limited edition

Eylure is een vaste staple wat betreft nep wimpers en dat weten de beauty-lovers onder jullie vast ook wel! Deze lente is het merk op de markt gekomen met een limited edition versie die ons helemaal doet dromen naar de zomer.

Ik gebruik/draag niet erg vaak nep-wimpers, maar voor een speciale gelegenheid of als ik gewoon eens extravagant wil doen, grijp ik meteen naar Eylure wimpers. Er zijn vier verschillende soorten in deze Eylure Enchanted limited edition collectie en deze laat ik jullie vandaag graag zien!

 photo Eylure 2_zpsrd4vjksf.jpg

Adored:

Laat ik beginnen bij Adored, die een rozige verpakking heeft gekregen. Adored is niet de meest subtiele, maar zeker ook niet de meest zware wimper van de enchanted collectie. Dit is zeker het soort wimpers die ik het mooiste vind omdat ze als een soort waaier van kort naar lang en dan weer naar kort gaan. Dit geeft super veel lengte en volume zonder dat het er erg plastic uitziet. Wat ik telkens opnieuw zo mooi vind aan de wimpers van Eylure is de manier waarop de haartjes aan het “bandje” gemaakt zijn. De stukjes die je op je huid plakt zijn ook super licht en geven niet dat “dikke lijn” effect dat je vaak bij goedkopere wimpers wel krijgt, dit geeft een nog meer natuurlijke look.

 photo Eyelure 7_zpsadevvo3i.jpg

Cherished:

Cherished is denk ik toch mijn favoriet van de groep. Hij lijkt erg op “Beloved” (de laatste), maar heeft dat beetje meer volume. In je ooghoek zijn de haartjes korter en ze lopen uit naar buiten waardoor je echt een sexy oogopslag krijgt. Helemaal mijn ding!

 photo Eylure 9_zpspuzhbimo.jpg

Forever:

Dit is absoluut de zwaarste en meest opvallende set wimpers uit de enchanted collectie, heel Kardashian als je het mij vraagt! Dit zijn dan ook de soort wimpers die ik zelf niet erg snel zou opdoen. Wederom weer prachtig gemaakt met oog voor detail!

 photo Eylure 7_zpsp8i13n57.jpg

Beloved:

Als laatste komen we bij Beloved die voor mij de eerste plaats delen met Cherished. De vorm is hetzelfde, maar deze zijn net nog weer dat tikkeltje subtieler. De haartjes staan hier iets verder uit elkaar en ze lijken gewoon lichter waardoor je een heel natuurlijke look creëert.

 photo Eylure 8_zpsajbs7uc9.jpg

De Enchanted collectie is wat mij betreft een dikke hit! De verpakking, de wimpers, de namen, alles zit gewoon juist. Ik krijg al helemaal zin om deze in een toffe look te gaan verwerken komende zomer. Nep wimpers zijn trouwens de beste waterproof mascara, hierbij denk ik meteen aan zweterige festivals, haha!

De Eylure enchanted limited edition collectie is in België te koop bij DI.  Voor één paar wimpers betaal je € 7,99-

Wat denken jullie van deze collectie?

Groetjes, Pauline

Delen: