Event report: Clouds Of Fashion – Fashion Show

Ondertussen al weer twee weken geleden, mocht ik de jaarlijkse fashion show van Clouds of Fashion meemaken. Wie Clouds of Fashion nog niet kent, heeft het afgelopen jaar onder een rots gewoond, want opeens is het overal. Self-made woman Laurentine is de eigenaresse van deze super toffe kleding boutique. Haar collecties kiest ze zelf en zoals de naam al doet vermoeden zijn ze 100% Instagram waardig! Vandaag het, iets late, event report van de grootse fashion show.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik helemaal niet wist wat te verwachten van dit event. Er was op voorhand al veel rond te doen geweest op Social Media en iedereen kon kaartjes kopen. Er waren drie categorieën kaartjes te koop die tot wel € 30,- gingen. Dat moest héél wat zijn, dus met hoge verwachtingen trok ik met een vriendin richting Waagnatie in Antwerpen.

Little did I know hoe gigantisch groot Laurentine dit had aangepakt, wow! Respect voor deze meid! Eerst was er een grote vestiaire voorzien waarna je kon doorlopen naar een gigantische hal vol entertainment. Overal Pinterest waardige foto-spots, leuke standen met goodies om uit te proberen en lekker te shoppen en een goed aantal foodtrucks met allemaal heerlijk, ook weer héél foto waardig, eten. Genoeg te doen dus.

De fashion-show zelf werd gehouden in een aparte zaal achter de markthal. Veel zitplaatsen zodat iedereen goed kon volgen. Laurentine mag apetrots zijn op wat ze hier heeft neergezet en ik kijk alvast uit naar de volgende editie! Na de fashion show konden bezoekers met een bepaald ticket in preview de items shoppen die ze net hadden gezien. Enthousiasme alom dus! Dit was een ubergeslaagde en goed georganiseerde avond! Zeker een aanrader voor de meiden die dit jaar nog twijfelden een kaartje te kopen!

 photo COF 2_zpscg7qeq1j.jpg photo IMG_6600_zpsw3cvwqmx.jpg
 photo COF 1_zps4sczbkqy.jpg photo COF 3_zps1d1fdmtt.jpg
 photo COF 4_zpsflvfcgta.jpg photo COF 5_zpsdile85sc.jpg photo COF 9_zpsraipeyqj.jpg photo COF 6_zpswswznq44.jpg photo COF 8_zpslhszy8ji.jpg photo COF 7_zpsmemkk934.jpg

Zijn jullie al eens naar een fashion show geweest? Voor mij was dit alvast een bucketlist item dat ik weer kan afstrepen!

Groetjes, Pauline

Delen: