Event: Moët & Chandon Summer cocktail

 photo PicMonkeyCollage2_zps8afab3b6.jpgHet was al een klein beetje te lezen in mijn ‘fotodagboek‘ van gisteren, maar vandaag het uitgebreide verslag! Afgelopen week dinsdag was ik uitgenodigd door het luxe champagne merk Moët & Chandon om eens te komen proeven van hun nieuwe manier van serveren. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Ik kende Moët & Chandon vooral door mijn vriend, die dit soort merken helemaal leuk vindt. Toen hij las dat ik uitgenodigd was, moest en zou hij natuurlijk meekomen!

Het event bevond zich in het hartje van Brussel in een super toffe buurt! Ik ken Brussel wel, maar vooral de meer bekende/toeristische buurten. Het is daarom altijd helemaal leuk om eens een ander stukje te ontdekken, want het is een heel mooie stad! Wat ik vooral zo leuk vind aan bepaalde buurten van Brussel is dat de voorgevel niet weggeeft wat er zich achter bevindt. Achter deze voorgevel was dat een leuke verrassing! Wat een prachtige tuin hadden ze daar! Helemaal perfect om te genieten van een lekker glaasje champagne.

 photo IMG_2974_zpsc08812f3.jpg

De Moët & Chandon bar.

 photo 20140520_185951_zps01d73db4.jpg

Het merk is deze zomer gekomen met een nieuwe zomer-editie, waarbij je de champagne met net dat kleine extraatje meer drinkt dan voorheen. Wat mag dat kleine extraatjes dan wel zijn? Wel, heel simpel! Fruit!

 photo IMG_2972_zpsbc6d66bd.jpg
We kennen allemaal wel die fruitige en zoete cocktails met stukjes fruit erin. Dat concept heeft Moët overgenomen. Het is de bedoeling dat je op een satéprikker een paar kleine stukjes fruit in je champagne stopt. Dit gaat de champagne net dat frisser en fruitiger maken! Wanneer je dan het fruit opeet, heeft dit een gigantisch lekkere smaakje gekregen! Dit ga ik deze zomer zeker een keertje proberen. Het beste fruit dat je kan gebruiken zijn: meloenen of mango’s.

De champagne werd geserveerd in gigantisch grote glazen, wat voor mij best gevaarlijk was, haha! Hoewel de glazen erg groot waren, zijn ze wel erg chic en zomers. Precies wat we nodig hebben om al een beetje in vakantie sfeer te komen!

 photo 20140520_191339_zps70690d6a.jpg

Voor een fles Moët & Chandon champagne Brut betaal je in de supermarkt zo’n € 30. Drinken jullie vaak champagne of is het meer voor speciale gelegenheden?

Groetjes, Pauline

Share: