Decoreren met Desenio + kortingscode!

Nu we volop bezig zijn aan de babykamer, leek dit me het perfecte moment om ook een aantal andere plekjes in huis aan te pakken en wat af te werken. #nesting Ik bestelde op Desenio een heleboel leuke posters en kaders voor verschillende plekken in huis. Vandaag deel ik graag het resultaat van mijn “decoreren met Desenio” project!

Uiteraard begon het allemaal bij de babykamer. We hadden al lang een leuk thema in gedachten wat we met redelijk simpele elementen tot uiting kunnen brengen. Safari it is! De oversized giraf staat er al, nu toch wat leuke extra details… Op Pinterest zag ik al vaker een set met leuke posters voorbij komen van safari dieren. Een gemakkelijke en niet al te permanente manier om de babykamer net nog die extra touch te geven.

Op Desenio vond ik enkele leuke posters met de “typische” safari dieren erop en combineerde deze met een licht eiken kader. Ik wil alles zo licht en lief houden en ook gemakkelijk combineerbaar. Voor het rekje in de babykamer koos ik een leuke poster met de welbekende zin “Hakuna Matata“, echt een cute detail vond ik zelf! Zie hier het resultaat!

Voor de rest van het huis ging ik voor een aantal verschillende dingen en thema’s. Zo vond ik voor de woon- of logeerkamer een super leuke, personaliseerde poster voor ons Wi-Fi wachtwoord! Zo maak je deze kenbaar op een toffe manier. Ik moet toegeven dat wij speciaal voor deze gelegenheid het wachtwoord opnieuw ingesteld hebben, haha! Even googlen op leuke opties geeft alvast inspiratie!

Ook voor het washok/berging vond ik een leuke poster. Een simpele guide met symbolen die je doorgaans ook op je kleding kan vinden. Zelf vind ik hem er erg leuk uitzien! Hij geeft een extra touch aan ons washok waarvan de deur 99% open staat gezien onze kattenbak hier staat.

De laatste plek die ik wat aankleding wilde geven is onze keuken. Sinds deze volledig renoveerd is, hadden wij ons oog al laten vallen op prachtige vintage prints met reisbestemmingen. Ze hebben allemaal een beetje een art deco feeling en zijn overwegend gekleurd met blauw. Helemaal onze stijl!

Zo, ons huis is weer een stuk aangekleder en mijn nesteldrang is weer bevredigd. “Project: decoreren met Desenio voltooid!” Ik heb voor dit alles nog een leuke kortingscode! Met de code “LIFESTYLESPOT25”, krijg je van tot en met 20 april 25% korting! (Niet geldig op kaders, handpicked en gepersonaliseerde posters) Talking about a good deal ;-). Check de website van Desenio hier!

Liefs, Pauline

Delen: