DecalGirl: GSM stickers

 photo PicMonkeyCollbnbage_zps4ab3c724.jpg
Deze zomer heb ik mijn iPhone ongeveer 3 jaar en iets wat ik sinds het begin super tof vond aan deze telefoon zijn alle leuke hoesjes die ervoor te vinden zijn. Ik had al wel eens eerder GSM stickers gezien die je telefoon volledig transformeren, maar zelf vond ik ze nog best prijzig. Tot ik een super toffe website vond, die alleen maar stickers verkoopt voor je elektronische apparatuur. Denk hierbij aan je mobiel, je laptop en zelfs je spelconsoles kan je volledig beplakken. Omdat ik de prijzen erg goed vond meevallen besloot ik een test uit te voeren en er één voor mijn eigen telefoon te bestellen en ééntje voor mijn vriend die met een ander modelletje rondloopt.

Het kiezen van de GSM sticker was best nog moeilijk omdat er zo gigantisch veel keuze is!! Ook een heleboel dingen die ik zelf niet zou kopen, maar je kan door middel van keuze knopjes gemakkelijk selecteren wat je wil zien en wat niet.

 photo IMG_1209_zps96a0069d.jpg
Zelf koos is voor een witte sticker met leuke en zomerse kleurtjes erop! Mijn vriend koos dan weer een sticker die net van hout gemaakt lijkt te zijn. Bij het kiezen van je sticker kan je ook kiezen voor een matte of glanzende afwerking. Ik koos voor glans en mijn vriend ging voor mat.

 photo IMG_1221_zps88664570.jpg

Het verzenden liep erg vlotjes. Ik denk dat de producten uit Amerika moeten komen waardoor het natuurlijk iets langer duurt, maar na zo’n anderhalve week waren ze er! Ze zaten erg goed verpakt in de verstevigde enveloppe die je dus niet kan plooien. Op deze manier blijven de stickers mooi plat en komen ze niet verfrommeld aan.

De instructies zijn heel duidelijk en gemakkelijk te volgen!

 photo IMG_1244_zpse1e35129.jpg
Over het aanbrengen maakte ik me een beetje zorgen aangezien ik nooit zo’n held ben geweest in het plakken van “scherm bescherm” dingetjes, maar dit materiaal is niet te vergelijken. De sticker is best dik waardoor je luchtbelletjes super gemakkelijk weg kan wrijven.

En het resultaat mag er zeker zijn!

 photo IMG_1230_zps3af06904.jpg

Wat ik ook erg leuk vond, is da je een code meekrijgt waarmee je een achtergrondje kan downloaden. Op deze manier loopt je sticker over heel je telefoon door, super origineel toch?

 photo IMG_1231_zpsffa5b1ce.jpg

De sticker past als gegoten!

 photo IMG_1232_zpsa774a485.jpg

Waar je wel even op moet letten bij het plakken is dat je alle kleine gaatjes voor bijvoorbeeld de camera goed openmaakt, want soms kleefde de sticker er nog in. Het zou natuurlijk stom zijn om je camera of dergelijke mee te beplakken!

 photo IMG_1237_zpsf9c2e0e9.jpg

En dan die van mijn vriend! Hij zag in het programma “Catfish” op MTV iemand met zijn telefoon in een “houten” hoesje en sindsdien wilde hij er ook één. Na lang zoeken maar geen resultaat (hij is een beetje kieskeurig), tot we deze tegenkwamen! Hij ging voor het donkere hout en koos voor de matte finish, die ik persoonlijk heel erg mooi vind passen bij het patroon dat hij gekozen heeft. Voor een matte afwerking betaal je niet meer dan voor de normale “highshine”, dat is erg fijn.

 photo IMG_1248_zpsef9844b0.jpg

Ook hier ging het aanbrengen van de sticker erg vlotjes!

 photo IMG_1259_zps7d500405.jpg

Het enige wat een beetje jammer was, was dat de sticker voor de achterkant net een beetje te klein is. Hierdoor zie je nog een klein randje aan de zijkant van de telefoon. Jammer, maar geen ramp natuurlijk!

 photo IMG_1258_zps24638f33.jpg

 photo IMG_1256_zps6cb5030e.jpg

 

Zo, dit waren de stickers die ik bestelde. Ik wil er wel even bij zeggen dat ik hier zelf voor betaald heb en ik hier over schrijf omdat ik het zo’n leuke webshop vind! Per sticker betaal je zo’n €7. Eens je de sticker van je telefoon haalt kan je hem niet nog eens gebruiken. Wij hadden best een beetje geluk, toen we bestelden was er net een korting aan de gang waardoor we de verzendkosten niet hoefden te betalen. Hou zulke codes dus goed in de gaten!

Hier vind je een linkje naar de webshop!

Wat vinden jullie van zulke stickers?

Groetjes, Pauline

Delen: