Kruidvat Purifying Cleansing System

 photo IMG_5932_zpsz9gedcbg.jpg

Gezichtsborstels zijn niet meer weg te denken uit mijn gezichtsroutine. Je reinigt je huid een stuk beter, make-up gaat er een stuk vlotter af en ook onzuiverheden worden bij mij hierdoor goed bestreden!  Hoewel dat natuurlijk een super verkooppraatje is, is het feit dat gezichtsborstel best aan de prijzige kant zijn ook zeker belangrijk. We hebben er even op moeten wachten, maar Kruidvat heeft dit jaar zijn eigen, budgetvriendelijke gezichtsborstel op de markt gebracht. Vanaf nu kan jij ook voor minder dan € 20,- lekker aan de slag! Vandaag mijn mening over het “Kruidvat purifying cleansing system”.

Look & Feel

Laat ik eerst beginnen met de Look & Feel van de borstel en laat ik al meteen zeggen dat ik enthousiast ben! Natuurlijk kan je voor zo’n prijs geen super deluxe product verwachten, maar de borstel voelt stevig aan, heeft een leuk kleurtje (pink on top!) en ook de borstel zelf is fijn vormgegeven. Je kan hem qua gewicht en qua grootte vergelijken met een tandenborstel waar je batterijen in stopt. Lekker licht en gemakkelijk op te bergen en/of mee te nemen op reis!

 photo IMG_5936_zpsny4rub78.jpg
 photo IMG_5937_zpsjyyftxib.jpg

Werking

De “Skin science purifying cleansing system”, want zo heet hij officieel, werkt niet op batterijen wat voor mij een mega positief punt is. De eerste gezichtsborstel die ik testte werkte op batterijen en die gingen naar mijn zin toch wel héél snel op, wat uiteindelijk ook weer een extra kost met zich meebrengt.

 photo IMG_5948_zpsmt2xtpcp.jpg
Je kan de gezichtsborstel opladen door de onderkant ervan af te draaien. Wanneer je hem weer vast draait is hij ook meteen waterdicht! Hierdoor beperkt je je niet tot de wastafel, maar kan hij ook mee onder de douche!

 photo IMG_5934_zpsetxr3ela.jpg
Het borsteltje zelf heeft een licht driehoekige vorm waardoor je alle plekken op je gezicht makkelijk kan bereiken: je voorhoofd, langs je neus, you get the point.. Hij voelt super zacht aan, dus zeker geschikt voor alle huidtypes. Verwacht je dus zeker niet aan de scrub beurt van je leven, de borstel is echt bedoeld om je huid op een fijne en zachte manier te reinigen. Samen met de trillingen van de borstel en de bewegingen die jij zelf maakt, komen dode huidcellen los en stimuleer je de microcirculatie van de huid. Deze zijn ook apart te verkrijgen zonder dat het een rib uit je lijf kost!

 photo IMG_5927_zpssraznpkv.jpg

Voordelen

  • Zeer budget vriendelijk, zowel het apparaat als de borsteltjes;
  • Waterdicht;
  • Licht en compact;
  • Kan worden opgeladen;
  • Bij aankoop krijg je meteen één borstel erbij;

Nadelen

  • Slechts één soort borstel, je kan dus niet afwisselen (massage, scrub,…);
  • Slechts één soort trilling, geen andere bewegingen of draaiingen;
  • Je moet best hard drukken op het aan-en-uit-knopje;

Ik ben zeker en vast te spreken over het “Skin science purifying cleansing system”! Je krijgt waar voor je geld, maar verwacht geen wonderen. Zeker aan te raden voor iemand die net start met gezichtsverzorging of voor iemand die graag een eerste stap zet in de grote wondere wereld van de gezichtsborstels!

De gezichtsborstel is natuurlijk te koop in alle Kruidvat winkels en je kan tegenwoordig ook terecht in hun webshop.
– Kruidvat skin purifying cleansing system: € 17,99-
– Kruidvat skin purifying cleansing brush: € 3,99-

Groetjes, Pauline

Delen: