Bourjois – Swimming Cool Nagellak

 photo IMG_4218_zpsjdc4lab9.jpg

De zomer is officieel weer begonnen. Dat gezegd zijnde, mogen we ons weer heerlijk gaan verlekkeren op alle nieuwe kleurtjes waarmee onze favorieten merken gaan komen! Boirjois blijft hierbij niet achter en brengt deze zomer een aantal leuke aanvullingen in hun collectie. Ik heb een zwak voor nagellak dus toen ik deze zag moest ik ze gewoon met jullie delen! Vandaag de ‘Swimming Cool’ lakjes van Bourjois!

 photo IMG_4219_zpseksahu8m.jpgDe collectie bestaat uit drie zachte pastel kleurtjes. Roze, oranje en licht groen. Perfect voor de zomer!

Rose Délicat photo IMG_4222_zpsndbyvziy.jpg

 photo IMG_4210_zpsvxr0gyhv.jpgAls eerste mijn favoriet van dit trio! Hoe kan het ook anders: de roze! Het is echt een zachte, lichte, rozige kleur. Met twee laagjes heb je meer dan genoeg! Wat ik er zo mooi aan vind is dat hij er een beetje melkerig uitziet. Lekker pastel!

Palm Peach photo IMG_4225_zpssqhb7ou6.jpg

 photo IMG_4233_zpsr98rvuaw.jpgAls tweede komen we bij de oranje variant. Even licht en fijn als de vorige, iets minder melkerig! Vooral als je bruin bent gaat dit kleurtje goed staan! Ook deze dekt perfect met de klassieke twee laagjes. Pastel tinten zijn meestal iets moeilijker aan te brengen, maar dat valt hier alleszins erg goed mee. Ik heb het waarschijnlijk al duizend keer gezegd, maar de vormgeving van het flesje is wat het lakken zo makkelijk maakt met de lakjes van Bourjois! Doordat ze lang en fijn zijn, houden ze erg gemakkelijk vast waardoor je steviger lakt!

Blue Lagoon photo IMG_4223_zpscf0svkbm.jpg
 photo IMG_2165_zpshteiwjw4.jpgAls laatste komen we bij de mint groene kleur. Deze staat bij mij op nummer 2 qua favoriet! Ook deze gaat super staan met een gebruind huidje en luchtige zomerkleding, alé moeder natuur, laat die hitte maar komen! Deze kleur is net zoals de roze weer iets meer melkerig, als je begrijpt wat ik bedoel. Deze kleur dekt het beste van allemaal! Met één goed aangebracht laagje heb je genoeg!

Weer heel fijne kleuren en fijne producten voor de zomer!  Van deze collectie zien jullie meer! Bourjois is te koop bij de: Di, Inno, Kruidvat en Ici Paris XL!

  • Swimming Cool nagellak: € 8,49-

Groetjes, Pauline

Delen: