Bourjois Rouge Edition Velvet Listick

 photo Unknown2_zps1f3da06a.jpg
In 2013 werd het merk Bourjois 150 jaar oud, aangezien dat niet niks is en het één van mijn favoriete cosmetica merken is, was ik gigantisch blij toen ze, om dit te vieren, een aantal nieuwe producten op de markt brachten! Ik heb één van de nieuwe producten getest, namelijk de nieuwe Rouge Edition velvet lipsticks! Acht super mooie en felle kleuren met een matte afwerking. 

 photo IMG_0058_zpsd8f0f266.jpg

Van de acht kleurtjes, testte ik er twee. Twee prachtige rode tinten, zoals de naam al laat vermoeden! De verpakking is heel simpel maar super praktisch gehouden. Ze zijn compact en wat ik het aller aller fijnste vind is dat ze volledig in de kleur zijn van de lipstick zelf. Het gedeelte waar je het product kan zien is doorschijnend en de dop is in dezelfde kleur als de kleur die je koos. Hoe ze dan ook in je stash liggen, je zal er altijd zonder veel moeite en verpakkingen te moeten open doen, kunnen zien welke kleur je te pakken hebt!

 photo IMG_0063_zpsb16423f6.jpg

Wat me als eerste opviel was de aplicator! In het persbericht stond dat het een lipstick was, maar toen ik de aplicator zag met wat product erop vond ik het veel meer lijken op een lipgloss. Wanneer ik hem aanbracht begreep ik meteen waarom het eigenlijk een lipstick is. De kleur trekt namelijk helemaal in je lippen en na een paar minuutjes voel je zelfs niet meer dat je een kleurtje op je lippen draagt, helemaal niet zoals een lipgloss die kleverig blijft aanvoelen! Hij voelt helemaal niet plakkerig, maar eigenlijk heel zacht. Er is wel een verschil tussen dit en een lipstain, want ook een lipstain trekt helemaal in je lippen, maar komt er met een doekje niet meer af. Dat is bij deze niet het geval, je kan hem er wel nog gemakkelijk af halen met een gezichtreinigingsdoekje. De aplicator helpt in dit geval heel goed met het precies aanbrengen van de kleur, wat met een doorsnee lipstick niet altijd even gemakkelijk is!

Zoals ik al eerder zei testte ik twee kleurtjes van de acht. Laat ik beginnen met ‘O1 Personne ne rouge!’, een prachtige felrode kleur!

 photo IMG_0060_zpsa445514e.jpg

 

Dit is wat ik noem: een knalkleur. Ik zou dit niet zomaar overdag dragen, voor mij is meer geschikt voor een avondje uit, maar dat is maar net wat je gewend bent! Het is echt een dieprode kleur die deel lijkt te worden van je lippen doordat hij er zo mooi intrekt. Hij brengt heel gemakkelijk aan en blijft een hele tijd zitten! Ik heb hem getest tijdens een avondje dansen en heb hem uiteindelijk maar één keer moeten bijwerken, prima vind ik! Ook vond ik het fijn dat ik me niet al te veel zorgen moest maken over het feit of hij al dan niet op mijn tanden of ergens anders op mijn gezicht zat, als hij éénmaal is ingetrokken voel je hem niet meer en dat geeft een fijn gevoel!

 photo IMG_0146_zps83837559.jpg

 photo IMG_0134_zps14516b95.jpg

Als tweede probeerde ik ’02 Frambourjoise’ zoals de naam al verklapt, een iets meer frambooskleurige lipstick.

 photo IMG_0061_zps740a9525.jpg

 photo Unknown_zpsad218dd3.jpg

 

De tweede en nog steeds erg rode variant, heeft toch een iets rozigere toets. Hoewel wanneer je de verpakkingen naast elkaar legt het verschil goed ziet, is het in het echt nog best moeilijk om te zien. Deze is iets lichter en roziger. Echt iets voor de aankomende zomer. Van de twee die ik getest heb is dit absoluut mijn favoriet!

Hier zie je alle beschikbare kleurtjes eens bij elkaar!

 photo GAMME-COLLhellipE_zps419a2fab.jpg

Je kan de Rouge Velvet Edition lipsticks kopen bij de drogisterij en ze kosten je €13,99 per stuk! Wat vinden jullie ervan?

Groetjes, Pauline

Delen: