Bourjois: Gold Is Back!

PicMonkey Collage

Het is weer zover, de herfst is in het land. De dagen worden korter, de bomen kaler, de gezellige periode van lichtjes in het duister is aangebroken en natuurlijk iets waar elke beauty-lover naar uit kijkt: de collecties die speciaal aan het einde van het jaar in de winkels komen te liggen! Bourjois is er zo één van, deze herfst komen ze namelijk met een nieuwe nagellak collectie genaamd: Gold is Back!

Een donkere collectie met zijn eigen lichtpuntjes. Ze bestaat uit vijf gevaarlijke kleuren waaronder twee donkere lakjes en drie topcoats waarmee je telkens opnieuw je nagels een totaal andere look geeft! Alle lakjes maken onderdeel uit van de 1 seconde collectie die Bourjois al eerder had. De vorm van flesjes en de borsteltjes blijven dus bij deze collectie net hetzelfde als voorheen.

IMG_8296

IMG_8299

Het kwastje is groter dan ééntje met een standaard maat, hiermee bedoel ik dat ze vooral breder zijn. Zelf vind ik dit fijner werken dan een dunner en kleiner kwastje, hoewel ik hier beter moet oppassen dat ik niet teveel lak in één keer op mijn nagel doe, maar dat is met wat oplettendheid natuurlijk snel verholpen.

Laten we beginnen met ‘Monster blood’ één van de twee ‘basis kleuren’ waar je later dan een leuke topcoat op kan doen. Het is een diepzwarte kleur met een lichte shimmer, persoonlijk vind ik dat deze kleur ook gemakkelijk zonder top coat gedragen kan worden en toch net even dat beetje anders is! Het is een kleur die gemakkelijk en snel aanbrengt, ook de dekking vind ik fantastisch! Dit zal vooral mede te danken zijn aan de grootte van het kwastje, maar met 1 laagje had ik genoeg en waren mijn nagels perfect gedekt.

IMG_8143

29 – Monster blood

We gaan door met ‘Dangerous wish’. Ook deze kleur is zwart, maar met een edgy kantje. Er zitten namelijk gouden, holografische en iets grovere glitters door dan bij ‘Monster blood’. Ook deze kleur kan perfect zonder top coat gedragen worden en past volledig in de herfst, donker met warme lichtpuntjes!

IMG_8190

IMG_8197

31 – Dangerous wish

Maar natuurlijk hebben ze bij Bourjois aan iedereen gedacht en zijn er voor de mensen die geen genoegen nemen met een paar glittertjes, drie super mooie top coats aan de collectie toegevoegd. Alle drie hebben ze een gouden kleur, maar zonder hetzelfde te zijn! Er is in deze collectie veel gespeeld met verschillende texturen, iets wat ik persoonlijk heel leuk vind!

Als eerste van de top coats hebben we ‘Ghost lovers’. Een topcoat die ik zelf het mooiste vind in combinatie met ‘Monster Blood’ omdat ze beiden heel fijne glitters bevatten!

IMG_8168

IMG_8161

Monster blood & Ghost lovers

Als volgende komen we bij ‘Vampire vanity’, de queen onder de top coats als ik het mag zeggen. Deze vind ik zelf zòòò mooi! De lak zelf is doorschijnend met grove, gouden stukjes erdoorheen. Ze zijn te groot om glitters genoemd te worden, maar dat maakt deze zeker niet minder mooi, in tegenstelling! Het lijkt alsof je kleine stukjes bladgoud op je nagels hebt, super feestelijk natuurlijk! Hoewel ik dit de mooiste topcoat vind, is het wederom ook de moeilijkste om aan te brengen!

IMG_8292

IMG_8291

Monster blood & Vampire vanity

Als laatse komen we bij ‘Enchanting potion’, een bommetje gouden glitters! Deze top coat bevat grovere glitters dan ‘Ghost Lovers’ waardoor je nagels zeker zullen opvallen.

IMG_8262

Monster blood & Enchanting potion

Deze laatste heb ik ook eens gecombineerd met de basis kleur ‘Dangerous wish’ wat een super leuk effect geeft! Allemaal verschillende grootten van glitters en dan nog eens een heleboel bij elkaar!

IMG_8222

Dangerous wish & Enchanting potion

Het leukste aan deze lakjes vind ik dat je eindeloos kan combineren en telkens weer een totaal andere look creëert! Hoewel de kleurtjes allemaal enge namen kregen en zich dus erg richten op Halloween, vind ik dat deze kleuren ook prima voor de rest van de eindejaars feesten kunnen dienen. Ze zijn feestelijk, chique en met of zonder top coat te transformeren in een casual – of een feest look. De lakjes zijn te koop bij de drogisterij en kosten €8,49 per stuk.

Welke kleur of combinatie is jullie favoriet?

 

Groetjes, Pauline

Delen: