bourjois color edition: Nagellak

 photo Unknown3_zpsc4c73e11.jpgVorige week zagen jullie al de oogschaduw van deze collectie, maar er is meer! Vandaag laat ik jullie de twee nagellak kleurtjes zien die bij deze prachtige winter collectie horen. De kleuren zijn perfect voor de steeds dichterbij komende feestdagen en beide leuk met elkaar te combineren!

Er zijn in totaal twee kleurtjes in de color edition collectie en beide zijn ze even prachtig! De flesjes zijn net hetzelfde als de ‘gewone’ collectie van Bourjois, maar dit vind ik net fijn. Dan kan je alles netjes bij elkaar zetten en kan je gemakkelijk een merk herkennen!

Bourjois lak kerst photo Unknown1_zps4842b2a6.jpg

 photo IMG_9131_zps1f8b3554.jpg

Als eerste heb je een mooie, donkere rode kleur namelijk ‘Red Dingue’. Op de foto lijkt hij hierboven in het flesje net wat lichter dan hij in werkelijkheid is. Het is echt de perfecte donkere, maar toch warme kleur voor de feestdagen! Ook dit is weer zo’n 1 seconde lakje zoals we ze al kennen van Bourjois. Eén laagje zou gelijk staan aan 1 seconde droogtijd. Nu vind ik dat wel heel erg optimistisch, maar hij droogt toch lekker snel, al is het lang geen 1 seconde…

Bourjois lak kerst photo Unknown_zpsc0fa9634.jpg

Hierboven zie je de kleur perfect zoals hij in werkelijkheid is. En wat ik vooral zo fijn vind aan de lakjes van Bourjois en ik heb het waarschijnlijk al eens gezegd, maar ik zeg het gewoon nog eens! Dat is het kwastje. De kwastjes van deze nagellakken zijn plat en breed, wat perfect is voor mijn nagels! Vaak kan ik in 1 strook mijn volledige nagel voorzien van een laagje kleur. Ook de dopjes (heet dat zo?), zijn super fijn! Doordat ze zo lang zijn kan je ze veel gemakkelijker stevig vasthouden, het voelt een beetje alsof je een pen vasthoudt, een heel klein pennetje dan wel, hihi!

Bourjois lak kerst photo Unknown2_zps02ddc00d.jpg

Als tweede hebben we een prachtige zilveren glitter lak genaamd ‘It’s raining stars’. Wat leuk is aan deze glitter lak is dat je hem gewoon ‘alleen’ kan dragen zonder ander kleurtje eronder omdat hij zo goed dekt! Maar natuurlijk kan je ook net zoals ik een lijntje of ,als je hier goed in bent, nailart over een andere kleur aanbrengen. De streepjes die ik hier heb aangebracht heb ik gewoon met een paar stukjes plakband gemaakt, waarschijnlijk de simpelste vorm van nailart, maar toch heel leuk en netjes!

 photo Unknown5_zps9df506be.jpg

Misschien kan je het niet zo heel erg goed zien op de foto’s, maar de glitter lak bestaat uit 2 groottes van glitter. Het grootste deel bestaat uit de heel erg kleine glittertjes en daardoor hebben ze er een aantal iets grotere gedaan waardoor je toch net een iets ander effect krijgt op je nagels.

De volledige collectie is te koop bij de drogist. Per lakje betaal je zo’n € 8,49! Wat vinden jullie tot nu al van deze collectie?

Groetjes, Pauline

Delen: