Beauty producten in mijn nachtkastje

PicMonkey Collage

Ik denk dat ik wel voor elke vrouw spreek wanneer ik zeg dat er veel teveel in mijn nachtkastje ligt. Je legt er even snel wat in en het komt er nooit meer uit… Natuurlijk hebben we allemaal wel een aantal dingen in onze nachtkastjes waar we gewoon niet zonder kunnen. Je kent het wel, lig je net lekker in bed en voel je dat je handen net dat tikkeltje te droog zijn, maar die badkamer is zo ver… Het nachtkastje is de oplossing! Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal voor producten in mijn nachtkastje heb zitten.

Ik presenteer jullie: mijn nachtkastje! Het is een MALM van de Ikea, een modelletje dat waarschijnlijk de halve wereld in huis heeft staan, maar hij is een simpel en trouw nachtkastje waar ik lekker veel in kwijt kan!

PicMonkey Collage

En dan natuurlijk ’the whole point’ van dit artikel: de inhoud! Wat me meteen opviel is dat ik een grote lading aan crèmes erin heb liggen, iets wat me eigenlijk nooit zo opviel tot ik alles bij elkaar zette.

IMG_8040

Laten we de producten één voor één van links naar rechts even overlopen. Van sommige producten heb ik al eens een review geschreven, klik daarvoor op de linkjes.

IMG_8041

Ik heb in totaal drie lichaams producten in mijn nachtkastje staan. Als eerste de ‘Ultimate Beauty Oil‘ van Garnier, deze gebruikte ik vooral in de zomer, nu het wat kouder begint te worden stap ik weer over op een body lotion of – butter. De olie van Garnier is een heel lichte olie die snel intrekt en niet te ‘zwaar’ aanvoelt. Perfect voor in de zomer dus! Omdat hij snel intrekt kan ik hem gemakkelijk ’s avonds aanbrengen zonder dat alles aan de lakens hangt, want ik vind niks ergers aanvoelen dan vettige lakens, bah!

Naast de olie staat een body lotion van ‘PINK’ , deze kocht ik een tijdje geleden in de Victoria’s Secret. Ook deze is een snel intrekkende lotion, maar dan met een verukkelijke geur! Eigenlijk heb ik geen enkele dikke body butter in mijn nachtkastje zitten, gewoon omdat ik het niet fijn vind aanvoelen om met plakkerige benen onder de lakens te gaan, daarom staan die allemaal in de badkamer en gebruik ik ze meestal ’s ochtends.

IMG_8044

We gaan verder! Naast de PINK body lotion staat opnieuw een olie. Deze keer van Rituals, namelijk de ‘Shanti Chakra’ olie, deze gebruik ik als mijn huid door een crisis gaat en ze echt een snelle oppepper nodig heeft. Of voor wanneer ik meneer kan overhalen mijn rug te masseren natuurlijk!

De roze tube naast de olie en de witte tube vooraan zijn beide handcrème. De achterste is er eentje van het Kruidvat, een echte budget tip trouwens! De voorste is zoals je kan zien een ‘Biomains’ van Biotherm, deze zat in één van de drie Deautyboxen die ik ontving. Beide zijn ze heel fijn en doen ze wat ze moeten doen.

Naast de Biomains vond ik twee lippenbalsems, zonder deze overleef ik de winter niet, toch niet als ik tegen de zomer nog lippen over wil hebben. Ik heb altijd verschrikkelijk veel last van kapotte lippen, winter of zomer maakt niet uit! Het verbaasde me eigenlijk dat het er maar twee waren, meestal heb ik hier een stuk meer van op voorraad.

IMG_8049

Als laatste paar kleine ‘prulletjes’ heb ik een nagelvijl van de H&M en een Nail & Cuticle butter stick van Essence. Je weet maar nooit wanneer je deze nodig hebt!

IMG_8050

Aan de andere kant ligt er nog een pincet, die ik eigenlijk heel vaak moet bovenhalen wanneer in bed lig. Een elastiekje en ik ben verbaasd dat ik er maar één vond, waar zijn alle rest van de 300 elastiekjes die ik ooit kocht naartoe? En natuurlijk als laatste de pil, misschien niet echt een ‘beauty product’, maar het heeft toch wat te maken met ‘lichaam’ dus heb ik hem er maar op gezet!

Voilà, dat was dan weer de inhoud van mijn nachtkastje! Wat is het vreemdste product dat er bij jullie in ligt?

Groetjes, Pauline

Delen: