Wishlist USA

PicMonkey Collage

Jullie weten het waarschijnlijk al, aangezien ik niet kan ophouden met erover te praten, ga ik over twee weken een mooie roadtrip maken door Amerika. Ik heb al eerder een artikel geschreven over onze route, waar je kan kijken naar mijn zomerplannen! Natuurlijk ga ik daar ook lekker shoppen (hoe kan het ook anders?!) en heb ik stiekem al wat dingetjes zitten uitzoeken en een wishlist opgesteld. Zo moet ik sowieso langs de Sephora, Bath&Body works, Walmart en de Victoria’s Secret. Ai ai ai, ik weet al dat er heel wat schade zal worden aangericht aan mijn zuur gespaarde centjes… Kijken jullie mee?

 

Nummer 1: Urban Decay Naked Eye Palet

urbandecay_nakedpalette007

Wat betreft make-up producten heb ik mijn zinnen gezet op het mega gehypte palette van Urban Decay. Jullie kennen het vast al lang en waarschijnlijk ben ik de laatste beauty junkie die hem niet in haar collectie heeft liggen. But let’s be honest, 50 dollar is peperduur voor een palette!  Hij werd een tijd lang verkocht in de Sephora in Nederland, maar sinds deze weg is kan je hem volgens mij nergens meer krijgen in ‘de gewone’ winkel. Daar bovenop staat de Dollar heel gunstig in vergelijking met de Euro, dus hij zou me een stuk goedkoper uitkomen. Dan maar een keertje de ogen toe bij de kassa! Ik zag dat deze bij Sephora voor 50$ over de toonbank gaat en dan krijg je er nog een travel size Primer Potion bij, daar ga ik dus zeker eens even langs!

 

Nummer 2: Beauty Blender

double_bbcleanser_lg

Ook dit is een serieus gehyped product en ik weet nog steeds niet of het het allemaal waard is. Daarom is het nodig tijd dat ik deze ook maar eens ga testen… Je kan deze in Amerika volgens mij gewoon bij de Walmart halen en ook hier geldt weer dat de Dollar lekker laag staat en dus alles goedkoper uitkomt!

 

Nummer 3: NARS blush ‘Orgasm’

il_fullxfull.302410789

Jaja, zien jullie het ook? Ik ga op jacht naar populaire producten die al een lange tijd in de achterkant van mijn hoofd rondtollen. Ik heb er al een aantal keer mee ik mijn handen gestaan op voorgaande reisjes maar nooit de stap gezet om hem dan ook daadwerkelijk te kopen. Nu ik dit jaar lekker gespaard heb, en daar bovenop ook nog eens 2 maanden gewerkt heb mag ik mezelf toch ook wel eens verwennen, niet?

 

Nummer 4: Real Techniques kwasten

real-techniques-make-up-brushes

De alom bekende zusjes Pixiewoo brachten een hele tijd geleden hun eigen kwasten collectie uit die ook nog eens heel goed schijnt te zijn. Ik heb er zelf nog geen kunnen bemachtigen aangezien ze enkel in de USA of Engeland verkocht worden. Ook deze worden in Amerika gewoon verkocht in de Walmart. Hier ga ik dus zeker eens naar opzoek aangezien ik het nog steeds doe met mijn H&M en Primark kwasten, het is dus wel eens tijd voor een upgrade!

 

Nummer 5: Lilly Pulitzer agenda

il_fullxfull.302410789

Misschien een beetje raar om deze hier te zien staan, maar ik heb mijn zinnen op een super leuke schoolagenda gezet. Jaja, je leest het goed, ik ga tijdens mijn vakantie schoolspullen kopen. Ik ben al een tijdje op zoek naar DE perfecte agenda maar nergens kwam ik hem tegen tot ik deze zag. Je kan hem gemakkelijk online bestellen maar aangezien ik daar dan toch ben kan ik best de verzendkosten uitsparen! Het is een super mooie, stevige en overzichtelijke agenda van het merk ‘Lilly Pulitzer’. Kennelijk zijn ze in Amerika razend populair en gaan ze heel snel de deur uit wanneer de scholen weer beginnen, ik ben dus benieuwd of ik er nog ééntje kan bemachtigen!

 

Voila, dit was de top 5 uit mijn Amerika Wishlist. Er komt sowieso een shoplog online en ik ga proberen te vloggen. Als het vloggen niet zo goed lukt door omstandigheden hou ik jullie zeker op de hoogte met fotoverslagen, niet dagelijks maar ik ga mijn best doen!

Veel groetjes, Pauline

Delen: