Advertorial – CEWE Fotocadeaus

 photo IMG_4247_zps8vb134yw.jpgMet de computer heb ik het gevoel dat mijn vakantie herinneringen nooit echt ten volle gebruikt worden. Na de vakantie zet ik ze op de computer met 100 back-ups, ik stel een foto in als screensaver, maar dat is het dan. Na mijn reis naar Hawaii wilde ik die speciale foto’s op een leuke manier toch tastbaarder maken! Daar zijn fotocadeaus de ideale oplossing voor! Leuk als cadeau (moederdag bijvoorbeeld), maar ook om voor jezelf te houden. Ik maakte met mijn foto’s van Hawaii twee items die ik vandaag graag met jullie deel!

Ik bestelde twee items bij CEWE fotoservice. Eén voor moederdag en één voor mezelf. Twee vliegen in één klap! Voor ik kon gaan bestellen moest ik het fotoservice programma installeren, heel simpel en snel gedaan. Toen kon ik beginnen met het creëren van mijn items! Ik had al snel bedacht dat ik voor een fotoboek voor mezelf zou gaan en een magische mok voor mijn moeder.

 photo Schermafbeelding 2015-04-07 om 11.38.57_zpskfrqs8vz.jpgDe mogelijkheden zijn echt eindeloos. Je kiest een foto en vervolgens kan je deze nog helemaal gaan versieren met alle stickers die beschikbaar zijn. Ook tekst en zelf tekenen op je items is mogelijk! photo IMG_4060_zpssdiaxmuh.jpgLaat ik beginnen met de magische mok, klink best spannend toch? Het concept is echt super tof! De basis van de mok is volledig zwart, maar als je er wat warms in schenkt, komt de foto die je uitgekozen hebt naar boven.

 photo IMG_4238_zpssikdmjhx.jpgVanaf het moment dat je er een heet drankje in schenkt, verschijnt de foto langzaam aan op je mok!

 photo IMG_4241_zpsbq0uqpsk.jpgAls tweede ging ik voor een fotoboek. Ik had nog steeds alle foto’s van mijn reis naar Hawaii op mijn computer staan, maar dat waren er zoveel dat het bijna onmogelijk was om ze aan iemand te laten zien. Ze waren met zo’n 5 verschillende toestellen genomen, dus alles stond helemaal door elkaar. Daarom leek het me super om alles samen te bundelen in een mooi boek met foto’s van goede kwaliteit!

 photo IMG_4062_zpst6ozut54.jpgHet maken was eigenlijk kinderspel. Ook dit doe je met het CEWE foto programma. Je kiest eerst het boek en de maat die je graag wilt maken en vervolgens kan je aan de slag met de foto’s! Je kan voor elke pagina apart een indeling kiezen die het beste bij je foto’s past. Ik koos overal voor de ‘grote fotovelden’ omdat ik deze het mooiste vond, maar de combinaties zijn echt eindeloos.

 photo Naamloos_zps1jdas2hr.pngOok de achtergrondkleur kan je zelf helemaal kiezen. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een kleur die goed bij een bepaalde foto op de pagina past, of zoals ik, één vaste kleur die je overal gebruikt. Ik ging voor zwart zodat mijn foto’s volledig tot hun recht zouden komen. photo djf_zpsroh2lhu8.pngHet resultaat is echt super geworden! Het boek is helemaal zoals ik het bedacht had. Het zwart op de achtergrond maakt de kleuren van de foto’s nog mooier en sterker! Ik ben er zo blij mee! Dit is echt een mooie herinnering om regelmatig in te kunnen kijken.
 photo IMG_4067_zpsghjqxa5g.jpg
 photo IMG_4070_zpswzgt8rvk.jpg
 photo IMG_4073_zpsrt13sq1s.jpgDe levering in België was heel erg vlot! Binnen de week had ik mijn producten al. Alles zat goed en stevig ingepakt waardoor mijn mok en boek zonder enige beschadiging aankwamen.

Groetjes, Pauline

Delen: