Hallo allemaal en welkom op Lifestyle Spot!

Mijn naam is Pauline en ben een 23 jarige communicatie studente en ik blog. Mijn blog is mijn grootste hobby, ik schrijf over alles wat ik leuk vind op mijn eigen, eerlijke en vrolijke manier.

 photo IMG_4643_zpsf3p9wotn.png
Misschien ken je me nog van een tijdje geleden? Dat klopt! In 2011 had ik een blog en YouTube account met net dezelfde naam als nu. Na ongeveer anderhalf jaar ben ik hier helaas mee gestopt. Mijn blog begon wat groter te worden en ik werd af en toe herkend op straat, omdat ik toen niet half zo zelfzeker was als ik nu ben, vond ik dit verschrikkelijk eng en besloot ik alles weg te halen. Met een paar klikken was ik weer helemaal terug naar anoniem.

Natuurlijk kreeg ik hier bijna onmiddellijk spijt van en miste het schrijven, filmen en het communiceren met mijn lezeressen! Zoals je kan merken zijn de kriebels om terug te beginnen me teveel geworden en ben ik weer opnieuw begonnen. Sinds 2013 heb ik hier dan ook mijn eigen kleine stukje internet.

Lifestyle Spot is een moeilijk te labelen blog. Je vindt er veel beauty, lifestyle, maar ook verslagen van mijn reizen en af en toe wordt er ook al een keertje gekookt! Je merkt het, het is voor iedereen wat wils! Twee keer per week maak ik ook een video voor mijn YouTube kanaal. Om altijd op de hoogte te blijven kan je je hier abonneren!

 Groetjes, Pauline