6 handige reis hacks – organisatie

Dit jaar ging ik voor mijn summer/ travel essentials richting Action! Gezien ik altijd opzoek ben naar manieren om beter te kunnen organiseren en alles vlotter te laten verlopen tijdens het reizen, leek het me leuk om met mijn aangekochte items enkele reis hacks samen te stellen. Klik verder voor de video en meer info over de items!

Reishack 1: twee manieren van inpakken

De eerste hack die ik voor jullie heb zijn er stiekem 2, elk voor een bepaald type reiziger. Voor degene die graag veel opties heeft om uit te kiezen op reis: rollen is de boodschap. Wanneer je je kleding oprolt zal je je koffer zoveel compacter kunnen inpakken en hierdoor ook meer!
Voor degene die graag mega goed voorbereid naar het buitenland vertrekt, zijn op voorhand geselecteerde outfits, dan weer the way to go! Kies op voorhand elke outfit uit die je graag wil gaan aantrekken, pak deze elk apart in en stop er een briefje bij met de dag of datum.
Rose Gold Koffer: € 29,95

Reishack 2: koffer weegschaal

Ga op reis met een low cost carrier en moet je er zeker van zijn dat je koffer niet te zwaar is bij vertrek? Pak dan in je handbagage een handige koffer weegschaal. Je klikt deze simpelweg om het handvat van je koffer heen, heft hem op en je weet precies hoeveel kilo’s je nog over hebt om te shoppen!
Dunlop Bagage Weegschaal: € 2,94

Reishack 3: essentials kit

Deze kan er voor iedereen anders uitzien, maar zeker een must-do wanneer je met het vliegtuig op reis gaat. Maak een klein tasje met een aantal essentials die je vervolgens bij je kan houden wanneer je gaat zitten. Ik kies bijvoorbeeld het liefst voor een stoel aan het raam, maar hou er helemaal niet van om elk half uur over de mensen naast me te klimmen om wat uit mijn tas te pakken. Hiervoor is zo’n kit ideaal! Je kan zelfs je telefoon etc… instoppen. Zo ben je bij het uitstappen er ook van verzekerd dat je niks hebt achtergelaten in de stoeltas voor je.
Roze USB iPhone 6 lader: € 1,79
Soap Leaves: € 0,89
Toiletbrilreiniger spray: € 0,97

Reishack 4: een georganiseerde tas

Om mijn tas, die vaak ook dienst doet als handbagage, tijdens het reizen zo netjes mogelijk te houden kies ik ervoor om alles apart te verpakken. Door alles in zijn eigen hoesje, doosje of tasje te stoppen slingeren er geen 100 spullen door mijn tas en blijft alles 100% overzichtelijk en kan ik alles meteen terug vinden zonder stress.

Reishack 5: autokit

Dit jaar gingen mijn vriend en ik voor het eerst met de auto op vakantie. Doordat de wagen best goed vol was ingepakt, leek het me handig om sowieso een aantal essentials die we vaak zouden nodig hebben bij de hand te houden. Natuurlijk is dit weer helemaal aanpasbaar naar je eigen noden! Je kan er zelfs een toffe variant voor je kids mee maken. Ik wilde bijvoorbeeld altijd mijn portemonnee voor de tolpunten, een kabel voor onze telefoons en enkele items om ons onderweg snel even te kunnen opfrissen daar we zo weinig mogelijk tijd wilden verliezen tijdens onze stops.
Roze USB iPhone 6 lader: € 1,79
Dubbele auto oplader: € 2,69
Soap Leaves: € 0,89
Toiletbrilreiniger spray: € 0,97
Oordopjes houder: € 0,69

Reishack 6: hervulbare waterbeker

Op het vliegtuig krijg je vaak water in telkens kleine porties. Ben je nu zo iemand als ik die veel drinkt… Neem dan een lege hervulbare waterbeker mee en laat deze door de stewardess meteen van de grote fles opvullen. Zo heb je meteen een betere voorraad water op je plaats en blijf je goed gehydrateerd tijdens de vlucht!

Check de website van Action voor meer handige reis items!
Wat zijn jullie ultieme reistips?

Groetjes, Pauline

Delen: