100 Things Summer Challenge – Deel 3

 photo large_zpsa20f66b0.jpgOoh no! De laatste paar dagen van augustus zijn al aangebroken. Hoe kan het dat het zo snel gegaan is? Ik die dacht dat ik nog zeeën van tijd had om mijn 100 items te verzamelen, maar opeens is het bijna september. Voor deze update heb ik toch weer een heleboel rommel verzameld en verwijderd uit mijn kamer!

Als eerste een kleine handtas. Don’t get to excited! Hij is zo fake als het maar kan zijn, haha! Deze is nog van mijn moeder geweest toen ze jong was en hem ooit is kocht in Thailand. Hij ziet er gewoon niet meer zo mooi uit en daarbovenop ben ik niet echt het type dat met fake merken gaat rondlopen. Geef mij maar iets neutraals als het niet echt is!

 photo IMG_1750_zps81e37790.jpgVoor het deel van vandaag heb ik ook eens goed gekeken in mijn make-up stash die, hoe je het ook draait of keert, veel producten bevat die ik nooit gebruik. Ik besloot er een aantal uit te halen die ik echt nooit gebruikt heb of toch zeker nooit meer zal gebruiken. photo IMG_1754_zps3e0f0552.jpgEr is nog meer…

 photo IMG_1757_zpsb2d3d03f.jpg

Een oud Essence palette.
 photo IMG_1759_zps5e5c2eae.jpgDie haarspelden die ik ooit is in een Euro-shop kocht, maar nooit gebruikt heb. Ze zijn zo groot dat ze eigenlijk gewoon door mijn fijne haar glijden.

 photo IMG_1752_zpscc48f335.jpgDe accessoires! Deze afdeling vond ik eigenlijk verrassend moeilijk om door te zoeken omdat ik bijna alles wel wilde houden. Toch heb ik een compromis gesloten met mezelf en moest ik er 2 uithalen. Een paar oorbellen van de Primark en een ketting van Ebay die er in het echt helemaal anders uitzag dan op de foto.

 photo IMG_1758_zpsc667921c.jpgOok het bureau moest weer eens een keurig ondergaan. Ik vond er nog een oude webcam, een oortje en een kapotte USB stick. Waarom heb ik deze zelfs nog maar opgeruimd bij het wisselen van bureau? photo IMG_1763_zps23b11309.jpgTwee paar slippers. Een paar reclame slippers en een paar veel te grote Havaianas.
 photo IMG_1764_zpsb78523bc.jpgOh ja, en nog een riem van de Cool Cat!

 photo IMG_1765_zps665dced2.jpg

Nog een gigantisch oud gsm-zakje en een viezig make-up tasje.
 photo IMG_1760_zps10863554.jpgDit waren ze weer voor deze keer! Ik denk dat ik gewoon een beetje ga vals spelen en september meereken als zomer, haha!

Vorige keer stond mijn score op 44. Vandaag heb ik een dikke 27 spullen! Hiermee komt mijn tussenscore op 71! Man, het is echt wel een stuk moeilijker dan ik dacht om aan de 100 te komen op zo’n korte tijd. Ik ga de komende weken nog wat verder graven en opruimen en hopen dat we op de 100 komen te zitten.

Aan de andere kant ben ik afgelopen weken wel heel flink geweest en heb ik niks gekocht! Dus die score blijft vandaag netjes op 0.

Groetjes, Pauline

Delen: